Kombinéza s ťapkami vel. 92

852
26.11.14 11:30

Kombinéza s ťapkami vel. 92

Ahoj, dá se sehnat zimní konbinéza velikosti 92 s našitými ťapkami - prostě aby byly nohy v teple:-) Musí to být našité ne odepínací. Díky ta tipy- ideálně na netu, ale klidně i v nějakém řetězci.

Díky

Příspěvek upraven 26.11.14 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
26.11.14 11:33

@Klarindas no to by mě taky zajímalo. Chodí mi jen doma, venku nechce, to se mi přilepí na nohu a chodit ne. Takže boty se mi kupovat nechtěj jen kvůli tomu, aby měl nohy v teple :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.11.14 11:38

Nevim, jak ted, ale 2 roky zpatky jsem sehnala nejvetsi s tapkami jen 86. Vetsi ani tuk. Proste stejny strih a i kdyz jeste v 86 byly tapky, tak 92 je nemela. Vyresila jsem to vysokymi capaky, jsou ze stejneho materialu a natahnou se pod kolena, takze si je prte nesunda a daji se utahnout gumickou.
Edit: Asi bych zkusila Fler, jestli to nekdo neusije.

• Citovat
  • Upravit
1319
26.11.14 11:53

Nesehnala jsem, maximum s tapkami bylo 86. Ja jsem chtela pro pulrocniho syna, s latkovou plenou a jeho delkou jsem jej do 86 nedostala ani ted, natoz tak v unoru… Ale ja jsem shanela hlavne na sane, v kocaru do fusaku davam zimni bundu a dole jen puncochy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
26.11.14 12:00

@Klarindas Asi dost těžko, děcka už chodí…leda nějaké s ohrnovacím spodkem-to jsem koupila v Lidlu cca před měsícem-ale jen to jen fleece, takže ne extra teplé. Nebo kup nechodící botky, my máme tyto a super.
 http://www.littleangel.cz/…utlast__/199

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
26.11.14 12:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
26.11.14 12:05

Nevím, kolik tvému prckovi je, ale teď sníh určitě nebude, a jak víš, že v únoru/březnu nebude chodit? Koupila bych mu sněhulky, ty tě finančně nepoloží, bude v nich mít teplo a bude moc i vylést na sníh, protože až ho uvidí, určitě se v něm bude chtít porochnit, a když bude mít nepromokavou kombinézu není přece problém, ty kombinézy do kočárku většinou nebývaj do sněhu, ale jen na zahřátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
26.11.14 12:08
@BaMaK píše:
@Klarindas Asi dost těžko, děcka už chodí…leda nějaké s ohrnovacím spodkem-to jsem koupila v Lidlu cca před měsícem-ale jen to jen fleece, takže ne extra teplé. Nebo kup nechodící botky, my máme tyto a super.
http://www.littleangel.cz/…utlast__/199

supr tip, dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
4.10.15 19:52

Ahoj, tak jsem minulý rok sehnala:-) Teď už nepotřebuji a dala jsem ji sem do bazaru - je teda dost holčičí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat