Kozačky na silná lýtka a malou nohu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kozačky na silná lýtka a malou nohu
Holky, už jsem fakt zoufalá. No, zoufalá ne, ale naštvaná ano
.
Díky sportu mám silná lýtka. Běžně vídám kozačky i na mnohem silnějších ženských, jenže já mám malou nohu. Velikost 37 (38 s teplou ponožkou) a takové kozačky prostě snad nikde nemají. Všechny co jsem zkoušela mi byly buď velké velikostí, nebo úzké přes lýtko.
Dejte nějaký typ, nebo zase budu trávit mrazivé dny v botaskách, což se mi moc nechce ve chvílích, kdy chci vypadat fakt dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Baťa, deichmann. Tam většinou mají kozačky pro silnější lýtka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to by me taky zajimalo.Ja mam vel.36-37 a nemuzu nikde sehnat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja letos poprve sehnala v CCC, maji po cele delce vlozenou gumu.Snad poprve co mam kozacky, taky mam sirsi lytka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si minulý týden objednala tyto http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jsem z nich úplně hotová
mám obvod cca 43 cm a nejen, že se do nich vejdu s džínama, ale ještě tam strčím ruku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinaalex nasla jsem tam dva druhy, oboje 899,– jedny maji gumu vzadu, jedny ze strany.Jsou ale obycejny, zadny podpatky, nebo tak. Proste pohodlny obycejny.Jsou podobne temhle http://www.ccc.eu/…g/all/334985 jen proste postrane maji gumu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Resim podobny problem, proto kozacky moc nenosim.Ale kdyz uz jste tady…jsk jste s botama z CCC spokojene?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
CCC vyzkoušela jsem tam snad milion kozaček, letos se snad zbláznili a všechny jsou děsně široké, s mými 37 cm přes lýtko jsem ve všem plavala
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivet85 Vypadaji fakt dobre, nedala bys foto jak to vypada v realu s dzinama?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka mám stejný problém. Měla jsem jednou kozačky od Marco Tozzi, byly šněrovací, takže jsem si je povolila dle potřeby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka foto klidně dodám, ale až večír, teď je nemám na sobě
a přemýšlím, že si objednám ještě jedny, protože za ty peníze si myslím, že vydrží max dvě zimy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deichmann nemá moc bot pro široká lýtka. V ccc jsme nekoukala, ale chystám se o víkendu. Tak snad něco seženu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit