Burger King - bezlepkové hranolky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Burger King - bezlepkové hranolky?
Zdravím, nevíte někdo, jestli jsou v Burger Kingu hranolky opravdu bezlepkové? Tj. nemíchají oleje, fritézy jen na hranolky… Podle tabulky alergenů by mely být bezlepkové, ale pdfko snese všechno.
Ptám se hlavě po zážitku z Boulevardu, kde když jsem viděla přípravu mé bezlepkové bagety, tak jsem ji raději věnovala svému lepkařskému doprovodu a šla si do Mekáče pro hranolky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mina no asi bych řekla, že to je o lidech. Ale teď mě vydesila ta bezlepková bageta. Jelikož já si BB dávám bezlepkovoi bagetu často. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťarbík01 Tak asi to bude pobočka od pobočky. V Jihlavě jim slovo křížová kontaminace nic neříká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Burger Kingu jsem brigádničila a na rovinu - to riziko, že ty hranolky budou obsahovat zbytky lepku tam je. Když se mě někdo zeptal, jestli ty hranolky nemohou obsahovat stopy lepku, tak jsem mu to vždy přiznala, že pravděpodobně jsou, v té hranolkové fritéze se občas smažily i vegetariánské placky, které lepek obsahují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.