Kam na Vánoce do restaurace v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No s ve které nemocnici jste? Ať to nemáš přes celou Prahu… Ono možná budou klasické restaurace zavřené a budeš muset koukat po těch hotelových.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, docela jednoduse to poznas treba pres Foodoru nebo nejakeho jineho kuryra jidla, ze v ten den rozvazi, tak to resime my ![]()
jestli jite cinu, tak u nas maji otevreno vzdycky vietnamci
- Citovat
- Upravit
Zkus pogooglit nějaké restaurace v okolí, kde jste, a kouknout na jejich stránky. My jsme kdysi byli na štědrovečerní večeři a bylo to fajn. Nabizeji to i některé běžné restaurace, my jsme tehdy v takové byli, ne jen hotelové. Akorát možná by bylo fajn udělat si tam rezervaci, až najdeš. Prinejlepsim to zrušíte
ať je mimco brzy Ok
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Našla jsem docela hezký článek na proženy. cz, sdílím, třeba pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Ahoj, ještě než mě začnete odsuzovat, proč nejsem na Vánoce doma a chci na jídlo někam ven - moc ráda bych byla doma, ale mám mimčo na jip a velmi pochybuju, že se vůbec letos dostanem domů. Přítel tu asi bude se mnou, doufám v to, ale jídlo si sháním sama a tak vlastně nevím, jak to udělat o Štědrém dnu. Za malou půjdem, ale stejně tam nebudem uplně celý den a jíst musíme. Nevíte teda o nějaké schopné restauraci, kde bysme si v tento den mohli dát normální jídlo a nestálo by nás to tisíce? Děkuju moc