Kam na Vánoce do restaurace v Praze

Anonymní
8.12.23 17:04

Kam na Vánoce do restaurace v Praze

Ahoj, ještě než mě začnete odsuzovat, proč nejsem na Vánoce doma a chci na jídlo někam ven - moc ráda bych byla doma, ale mám mimčo na jip a velmi pochybuju, že se vůbec letos dostanem domů. Přítel tu asi bude se mnou, doufám v to, ale jídlo si sháním sama a tak vlastně nevím, jak to udělat o Štědrém dnu. Za malou půjdem, ale stejně tam nebudem uplně celý den a jíst musíme. Nevíte teda o nějaké schopné restauraci, kde bysme si v tento den mohli dát normální jídlo a nestálo by nás to tisíce? Děkuju moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21647
8.12.23 17:33

No s ve které nemocnici jste? Ať to nemáš přes celou Prahu… Ono možná budou klasické restaurace zavřené a budeš muset koukat po těch hotelových.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tartaletka
8.12.23 17:38

No, docela jednoduse to poznas treba pres Foodoru nebo nejakeho jineho kuryra jidla, ze v ten den rozvazi, tak to resime my ;)

jestli jite cinu, tak u nas maji otevreno vzdycky vietnamci

• Citovat
  • Upravit
14649
8.12.23 17:58

Zkus pogooglit nějaké restaurace v okolí, kde jste, a kouknout na jejich stránky. My jsme kdysi byli na štědrovečerní večeři a bylo to fajn. Nabizeji to i některé běžné restaurace, my jsme tehdy v takové byli, ne jen hotelové. Akorát možná by bylo fajn udělat si tam rezervaci, až najdeš. Prinejlepsim to zrušíte ;) ať je mimco brzy Ok :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.12.23 18:02

Našla jsem docela hezký článek na proženy. cz, sdílím, třeba pomůže :kytka:

https://www.prozeny.cz/…veceri-92692

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.