Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Saracat to buseni muze byt i ze snizene funkce stitne zlazy
Tu mám od září, ale léky jsem začala brát až po prvním bušení mám 50 eutirox, hodnotu 5.7 což není tak moc TSH. Jenze mě to busi i teď po skoro měsíci užívání, to už není od štítné, taky jsem měla nižší hodnotu draslíku, ten taky užívám. Jen to buseni teď i s léky protože přes den už je to většinou ok tak tři dny asi zabral cipralex, tak jsem už i na noc včera vzala jen půlku Lexaurinu a o půlnoci bušení. Ja už nevím, že se mi ty ataky projevují ve spánku.
Měla jsem 2× holter na 2 dny poprvé paradoxně byl klid a podruhé už jsem měla ten Lexaurin a to spím. Kdyby to bylo nemocné srdce Lexaurin to neuklidní přeci. Echo, EKG ok všechna krev co by mohla arytmie dělat taky ok. Pozitri jdu k psychologovi, tak se třeba posunu pomalu, jen aby přestalo busit v noci je to šílené, bála jsem se chodit i spát
@Saracat Dobrý den, prosím vyřešila jste váš zdravotní problém? Již 8 měsíců to řeším také a nevím si rady. Léky mi spíše zdravotní stav zhoršují, žádné vyšetření nic neukázalo.
Bušeni mi přestalo po 3 mesicich nasazen bisoprolol a vynechány statiny pak jsem měla spiše něco jako husí kůži to odeznělo po půl roce
@Antonin68 Dobrý den, byl to běh na dlouhou trať. Zadne vyšetření nic neukázalo, panické ataky.Beru Cipralex 6kapek a léky na štítnou a už je mi dobře, nechala jsem se pročistit bicomem a teď jedu homeopatii přímo na míru. Preji hodně zdraví
@Saracat Děkuji za odpověď, dnes mám konzultaci s psychiatrem tak se snad někam posunu, děkuji.
Asi před 10 lety při rekreačním fotbálku mě začalo dost nepříjemně bušit a bublat u srdce a tak jsem chodil po vyšetřeních EKG… a vše bylo v pořádku.
Kamarád se stejným problémem mi řekl (asi křeče), že na to od své lékařdky dostal lék DOXYBENE, ale moje lékařka řekla, že je to antibiotikum a nedala mi ho.
Ty problémy mi trvaly hodně často každý den i když jsem třeba jen odpočíval anebo celý den sekal dříví a po dobu asi 10 měsíců.
Poté jsem onemocněl Boreliozou a moje lékařka mi na ní předpsala výše uvedený lék a od té době bušení srdce zmizelo a už 10 let je to v pořádku.