Bušení srdce a chvění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
14.1.23 21:08

@Saracat to buseni muze byt i ze snizene funkce stitne zlazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
31.1.23 16:09

Tu mám od září, ale léky jsem začala brát až po prvním bušení mám 50 eutirox, hodnotu 5.7 což není tak moc TSH. Jenze mě to busi i teď po skoro měsíci užívání, to už není od štítné, taky jsem měla nižší hodnotu draslíku, ten taky užívám. Jen to buseni teď i s léky protože přes den už je to většinou ok tak tři dny asi zabral cipralex, tak jsem už i na noc včera vzala jen půlku Lexaurinu a o půlnoci bušení. Ja už nevím, že se mi ty ataky projevují ve spánku.
Měla jsem 2× holter na 2 dny poprvé paradoxně byl klid a podruhé už jsem měla ten Lexaurin a to spím. Kdyby to bylo nemocné srdce Lexaurin to neuklidní přeci. Echo, EKG ok všechna krev co by mohla arytmie dělat taky ok. Pozitri jdu k psychologovi, tak se třeba posunu pomalu, jen aby přestalo busit v noci je to šílené, bála jsem se chodit i spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.12.23 21:07

@Saracat Dobrý den, prosím vyřešila jste váš zdravotní problém? Již 8 měsíců to řeším také a nevím si rady. Léky mi spíše zdravotní stav zhoršují, žádné vyšetření nic neukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.12.23 09:26

Bušeni mi přestalo po 3 mesicich nasazen bisoprolol a vynechány statiny pak jsem měla spiše něco jako husí kůži to odeznělo po půl roce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1484
14.12.23 11:09

@Antonin68 Dobrý den, byl to běh na dlouhou trať. Zadne vyšetření nic neukázalo, panické ataky.Beru Cipralex 6kapek a léky na štítnou a už je mi dobře, nechala jsem se pročistit bicomem a teď jedu homeopatii přímo na míru. Preji hodně zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.12.23 12:48

@Saracat Děkuji za odpověď, dnes mám konzultaci s psychiatrem tak se snad někam posunu, děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.12.23 10:46

Bušení srdce a chvění

Asi před 10 lety při rekreačním fotbálku mě začalo dost nepříjemně bušit a bublat u srdce a tak jsem chodil po vyšetřeních EKG… a vše bylo v pořádku.
Kamarád se stejným problémem mi řekl (asi křeče), že na to od své lékařdky dostal lék DOXYBENE, ale moje lékařka řekla, že je to antibiotikum a nedala mi ho.
Ty problémy mi trvaly hodně často každý den i když jsem třeba jen odpočíval anebo celý den sekal dříví a po dobu asi 10 měsíců.
Poté jsem onemocněl Boreliozou a moje lékařka mi na ní předpsala výše uvedený lék a od té době bušení srdce zmizelo a už 10 let je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí