Buzení v noci

47
12.1.12 12:27

Buzeni v noci

Ahoj maminky chtela bych poradit jak mam odnaucit meho 5mesicniho syna v noci na caj budi se mi tak po hodine a dokavat mu nedam napit tak je rev.jsme od narozeni na UM ale hlad ma az tak kolem 4hodiny rano to se naji a vydrzi spat tak dve hodky v kuse dyl ne moc dekuji za rady :) Uz jsem stoho nestastna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kockodanka
12.1.12 12:50

Musi se naucit sam vecer usnout, bez piti. Asi ti usina na flasce?

• Citovat
  • Upravit
17221
12.1.12 12:58

Až do 14 měsíců jsem kluky kojila vnoci každé dvě hodiny. Pak začali místo kojení dostávat na pití obyčejnou kojeneckou vodu a stejně se mi budili na pití každé 2 hodiny až do dvou let. (Zkoušela jsem prodloužit intervaly - syn si pobrečel a usnul, ale zase se budil tak každých 20 minut s pláčem dokud nedostal pití, já byla po třech dnech úplně vyřízená, takže jsme se vrátili k pití vody po cca dvou hodinách.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
12.1.12 13:03

Tak to nevím, mě se obě děti budili do tří let :mrgreen: nejdřív na kojení, pak na pití a pak na čůrání, ale to noční pití se dost odbouralo, když jsem začala místo čaje dávat vodu. Ale nevím jak u takhle malinkého prcka. To se mi ještě oba budili v noci na kojení. Má dudlík?

• Citovat
  • Upravit
47
12.1.12 13:11

Vecer sam usne ale musi vypit aspon 50ml caje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.1.12 13:13

Dudlik mame ten chce vzdy po napiti skosela sem mu ho dat bez piti a to ho nechce a breci dokavat nedostane caj skusim mu dat vodu misto caje ten je sladky tak treba to bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
12.1.12 13:20
jinuska píše:
Dudlik mame ten chce vzdy po napiti skosela sem mu ho dat bez piti a to ho nechce a breci dokavat nedostane caj skusim mu dat vodu misto caje ten je sladky tak treba to bude lepsi

V tomhle věku má prostě hlad. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
12.1.12 13:36

a nezkousela jsi mu dat mliko,kdyz se probudil poprve?treba ma jeste fakt hlad a casteji se tim hladem budi,protoze voda ho zasytí jen na chvilinku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.1.12 15:06

Mlyko nechce kdyz zjisti ze je to mlyko tak prestane sat a dam mu flasku z cajem a saje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.1.12 15:35

Já nevím, ale v 5ti měsících je ještě docela malinký, proč ti to tak vadí? Mně přijde přirozené, že se v noci budí, přeci jenom do rána je dlouho, tak ho přece nebudeš nutit spinkat s prázdným bříškem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
12.1.12 17:12

Vadi mi to protoze jist nechce ji vecer kolem 20hod a pak kolem 4 hod rano mezi tim kdyz mu skusim dat tak nechce jen napit a dudlika kdyby mel potrebu papat tak je to neco jineho ale takhle nevim proc se porad budi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
6.4.22 06:35

Buzení kvůli wc

Ahoj maminky. Mám 2,5 letého kluka a dlouhodobě řešíme takový nešvar. V noci se často budí. Usíná u prsu, to je ok. Ale pak se v noci budí asi 3× kvůli pití - dostsne malinko čaje. A taky kvůli čůrání. A to je nejhorší. Na záchod sice chodí už víc než rok, ale v noci je problém. Probudí se, řekne si, že chce čůrat, odnesu ho na záchod, sundám gaťky - a nic. Tak chvíli počkám (celou dobu brečí), pak zanesu zpět do postele. A tak se to odehraje několikrát za noc, než se opravdu vyčůrá a spí pak "až " do 4-5 ráno, kdy už vstává (opět za pláče, pak ho ale přebírá manžel, protože jedu do práce). Nesetkal se s tím někdo a jak mu pomoct? Nevyspím se já ani on. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
6.4.22 07:20
@Linduš91 píše:
Ahoj maminky. Mám 2,5 letého kluka a dlouhodobě řešíme takový nešvar. V noci se často budí. Usíná u prsu, to je ok. Ale pak se v noci budí asi 3× kvůli pití - dostsne malinko čaje. A taky kvůli čůrání. A to je nejhorší. Na záchod sice chodí už víc než rok, ale v noci je problém. Probudí se, řekne si, že chce čůrat, odnesu ho na záchod, sundám gaťky - a nic. Tak chvíli počkám (celou dobu brečí), pak zanesu zpět do postele. A tak se to odehraje několikrát za noc, než se opravdu vyčůrá a spí pak "až " do 4-5 ráno, kdy už vstává (opět za pláče, pak ho ale přebírá manžel, protože jedu do práce). Nesetkal se s tím někdo a jak mu pomoct? Nevyspím se já ani on. Děkuji.

A co takhle ho zkusit nebrat na záchod ale jen ho hladit aby zase usnul. Co když se mu nechce čůrat, ale když se probudí, tak pořádně neví co chce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.4.22 07:43

Kdybys mu dala plinu a rekla, ze muze klidne spat…?
A ten caj bych zkusila odbourat.
Proto jsem po odstavu uz v noci nic nedavala, pak se toho neda zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
6.4.22 07:48

Osobně bych odstavila od kojení, za mě je velký. Na noc dala plínu, na to má ještě nárok. A odbourala i ten čaj. Prostě hladit, hladit, přitulit se k sobě. Pár noci bude fňukat ale bude to lepší a lepší. My rušili ve dvou necelých UM ve 4 ráno. Prostě jsme se rozhodli že už nedáme… asi tři noci (nebo ty rána od 4) byli takové ufňukané, přehazovala se, fňukala… a pak se prostě přestala budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí