Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den
, máte někdo prosím zkušenost se sportovním kočárkem Baby design enjoy? Děkuji ![]()
Tak vám chci napsat své měsíční zkušenosti s kočárkem Baby design Enjoy 2015. Nadšení z barvy, ale ani ne po týdnu zklamání - rozladění z konstrukce kočárku. Začala vrzat, zřejmě ve spoji horní části-rukojeti a dolní části, jak je ten skládací kloub. Také se mi stalo asi 4 x, že se mi za jízdy s kočárkem samočinně zaklapla brzda, takže jsem „naletěla“ na kočárek tělem. Nicméně kamarádce se to také párkrát stalo s kočárkem Elodie za 6,5 tisíce (golfky). Chápu, že ta konstukce není tak pevná jako u Lupo od Baby design, ale aby to vrzalo tak brzo…? A levé zadní kolečko rachotí, a to jsem zkusila přehodit zadní kolečka (levé za pravé a opačně). Tak nevím, zda poslat k reklamaci? Boudička se tam dá prodloužit (proti slunci) odděláním gumiček, takže přidělávám a oddělávám gumičky. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží.
V návodu mají vyfocené Espiro
Jinak v návodu je psané, že se s kočárkem nemá houpat do strany a nahoru a dolů. Takže jen jezdíme dopředu dozadu při uspávání. Plusem je ta lehkost kočárku. Škoda, že na internetu není více jak 3 fotky tohoto kočárku. Kolečka jsou gumová, takže nerachotí
Boudička je taková, řekněme, větrací. Takže lůžko je ze zadní strany větrací, možnost oddělat suchý zip a a oblast u hlavy je otevřená. Jen tam chybí nějaké přidělávátko na ten kus oddělaného textilu - tak budu muset pořídit sponku.Jen budu muset pořídit další síťku proti hmyzu, jelikož z té zadní strany, když odděláte odvětrávací část, tak má síťka stačí tak na část kočárku, ne tu pod rukojetí.
No, asi jsem rozmazlená Lupem. Máte některá taky poznatky?
@killarka obnovuji diskuzi. chtěla jsem se zeptat, jak to dopadlo s užíváním enjoy kočárku? já totiž nejprve chtěla peg perego pliko mini, protože je velmi skladné a velké. ale babydesign máme lupo comfort a mega spokojenost a taky se mi celkem designově líbil. chci malý skladný kočár do auta, ale zase se bojím, že do tohoto se malý brzo na délku nevleze (při lehnutí už měl hlavičku až u boudičky :-/). tak jak se změnily event. vaše poznatky. děkuji moc ![]()