Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, přemýšlíme s přítelkyní, že se přestěhujeme do Březové nad Svitavou.
Pokud je zde někdo, kdo tu bydlí, můžete mi prosím říct, jak se vám zde žije? Jste spokojení? Případně s čím jste nespokojení?
Také by mě zajímalo, jestli víte něco o těch bytovkách na ulici Sluneční údolí. Co tam bydlí za lidi, jestli je tam klid nebo naopak jestli je to tam hrůza? Líbí se nám tam jeden byt.
Prostě jakékoliv info ![]()
Děkuji mockrát za jakékoliv odpovědi. ![]()
Aha. No, vy tam někde máte práci?
Co skončila Vitka a. s. a Doris tak tam docela chcípl pes. Obchody taky nic moc, většina jezdí nakupovat do Svitav.
Neznám přímo tuhle ulici, ale Chrastovou, Březovou, Brněnec a Bělou ano a není to to co bývalo.
Navíc to Sluneční údolí je hodně stranou a já osobně bych u statku moc žít nechtěla.
@Sylvania 333 Pracuji z domu, takže práci neřeším.
S tím nakupováním v Sy s tím i počítám. Je mi jasné, že obchody tam nebudou žádná sláva.
Aktuálně bydlíme v Brně, ale nájmy jdou stále nahoru a vlastní bydlení si tu dovolit nemůžeme. Tak koukáme po okolí, kde jsem vyrůstal, protože kolem těch Svitav jsou ty ceny přeci jen trochu příznivější.
Každopádně díky za odpověď. ![]()
Je tam všechno, co potřebuješ. Školka, škola, obchodů je tam taky dost. Spojení do Svitav každou chvíli. Ve Sluňáku to není špatný, lidi odtud nemají potřebu utíkat.