Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, chtěl bych se zeptat na bydlení v Ostravě.
S přítelkyni hledáme byt a naskytl se jeden opravdu luxusní, trochu mě trápí lokalita.
Byt se nachází na ulici nádražní, u tramvajové zastávky krizikova (asi 200m směr centrum)
Tramvaje mi zas tak nevadí, spíš jak je to tam s bezpečností kvůli přítelkyni, je tam černo? Shromažďují se tam nepřizpůsobivý a dělají bordel? Je vyšší riziko, ze se tam něco stane, oproti jiným lokalitám?
Chceme primárně moravskou Ostravu kvůli práci
Děkuji za odpověď
Ani za zlaté prase. Jsem z Ostravy a centrum, natož směrem k Přívozu fakt ne.
Křižíkova je podle mě taková trochu dělící čára mezi Přívozem a centrem, není to tam žádná paráda, ale ani nějaké ghetto, vyloženě nepřizpůsobiví tam nebydlí. Ulice od Križíkové mezi nádražní a sokolskou třídou směrem k centru jsou povětšinou pohodové, bydleli jsme na Ostrčilově, rodina pak na Bachmačské, Verdunské nebo Zborovské, nižší cihlová zástavba a vše v pohodě. My co bydlíme přímo v centru, např ulice Přívozská, Mlýnská, Milíčova, Na Hradbách, Střelniční, tak jsme absolutně spokojení. Všude lze dojet tramvají, trolejbusem nebo autobusem. Do 15 minut chůze je bazén, park, Albert, Billa, kavárny, restaurace, dětská hřiště, řeka, loděnice, Slezsko Ostravský hrad, různé cyklostezky, nemocnice, různé školky či školy, jediný problém může být parkování, pro nás to až takový problém není, tím, že máme vše v docházkové vzdálenosti, tak jezdíme třeba jen 1× týdně. Pokud se byt líbí, zajděte na prohlídku a uvidíte ![]()
Ano jetam cerno - dokonce hodne cerno, jedna z nejhorsich lokalit Ostravy, krom Privozu jeste.
Byt je urcite za velmi zajimavou cenu ![]()
NEKUPOVAT! Budete se ho jednou spatne zbavovat v takove lokalite, tedy krom jineho.