Bydlení Ostrava Přívoz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32913
28.12.15 20:22

Jo, Zábřeh je bezva.
Já moc nemusím ty nové sídliště, Hrabůvka, Dubina, Výškovice. Ale taky se dá. A furt lepší než Přívoz a centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
28.12.15 20:32

Určitě bych tam bydlet nešla - sice nejvíc romů potkáš cca o 500m dál za řekou, ale když odhlídnu od tohoto, tak celá ta oblast je dost nevlídné místo. Nejlépe Poruba, Zábřeh, Výškovice, jak už tu psaly holky. Slušné byty za dobrou cenu jsou na Průběžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
28.12.15 20:34

@Noisette My před 5 lety koupili byt kousek od Teslovy ulice a bydlí se nám tady moc dobře. Máme výborné sousedy, to je podle mě důležité, kdo je v domě. A nikdy jsme tady neměli problém. Na sadu B. Němcové bývá černo, ale nebojím se tam a to mám dvě malé děti. V Komenského sadech jsme za pár minut, na čapkárnu to máme kousek a i v centru jsme pěšky do půl hodinky. Kousek od domu máme školku a jsem s ní moc spokojená, jen tu školu budeme muset najít jinou, tam je opravdu dost černo. Celkově bych ale neměnila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 21:19

@andelka83 jsou,ale ne dle našich představ a možností.. uvidíme zítra, obhlídneme a kdyžtak budeme hledat dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 21:21

@Lennia díky za kladný komentář! kdyby to vyšlo, ráda se seznámím;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
28.12.15 21:25

@Noisette pokud jde o finance, tak bohužel v horších lokalitách je levněji a naopak. Za sebe bych hledala dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 21:30

@andelka83 nejde tak ani o ty finance, jak o ty naše požadavky, diky kterym se nabídka bytů zužuje.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
28.12.15 21:38

@Noisette to by mě taky zajímalo.
My jsme byt sháněli před 6 lety a tak za dva roky budem zas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
28.12.15 21:54

Jako uprimne, do privozu bych nesla. Je tam nadhwrna architwktura, krasne secesni domy ale je to o strach. Vlastnim jeden byt v centru, tam je to o dost lepsi, ale taky tam nebydlim. Utekla jsem z mesta uplne. Szrategicky je privoz asi fajn ale to obavatelstvo fakt des. Vsak se tsm na dve hodky projdi, uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
28.12.15 22:57
@Noisette píše:
@Lennia díky za kladný komentář! kdyby to vyšlo, ráda se seznámím;)

Určitě, budu ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.15 08:29
@Noisette píše:
@martina.se kdy jste volili? kolik let zpátky?

rok zpět - určité lokality v Porubě, Výškovicích, Zábřehu, Bělském lese nebo Dubině. Nikde jinde - můj to tu velice dobře zná, takže asi tak.. jinak tedy rok a půl - kurňa, to to letí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.12.15 08:33
@Noisette píše:
@andelka83 nejde tak ani o ty finance, jak o ty naše požadavky, diky kterym se nabídka bytů zužuje.. :(

jaké máte požadavky, že to jinde nejde? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
29.12.15 13:22

Zásadní věc, aby šla spojit kuchyň s obývákem, ale aby to byl hezky otevřený prostor, ne že kuchyň by byla někde stejně za rohem… U panelových bytů veliký problém, většinou jde o nosné zdi.. A cihlových moc není :-( taky další požadavek - ani přízemí ani pod střechou, a musí být balkon nebo lodžie… Jo 3+1 nebo kk, a minimalně 68 metrů, tak do 1,3 mil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jdu
4
3.1.16 12:26

Být moravska ostrava a pivoz

Ahojik já bydlim kousek od alberta v centru a super jestli mohu poradit klikněte na byty na ulici husova mor. ostrava není to úplně v přívoze a jsou nové zrekoostrované hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí