Bydlení Ostrava Přívoz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
552
28.12.15 19:41

Bydlení Ostrava Přívoz

Ahojte holky, ženy, dámy, maminy..
Budeme se stěhovat do Ostravy, a proto se chci zeptat, jestli některá nebydlíte v Přívoze. Přesněji ulice Teslova - jak to tam v okolí vypadá s romskými obyvateli?
Slyšela jsem různé názory, někteří říkají, že už tam nejsou, nebo že je to prostě minimum, jiní zase že by tam nešli ani náhodou (nějaké předsudky).. tak by mě to zajímalo jak to doopravdy je :) díky za každé info!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.12.15 19:43

@Noisette přívoz nebrat, ani omylem. Je to celé čtvrť naprd.. když jsme volili ostravskou čtvrť, tak jsme se této obloukem vyhnuli..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
28.12.15 19:47

Tu ulici neznam, ale v Privoze bydlim - jinde a zadne problemy tu nemame, kupodivu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 19:55

@Noisette neblbni, Přívoz ani omylem! To raději Porubu nebo Výškovice jsou krásné - bydlím kousek od nich v Zábřehu, krásná lokalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 19:55

@martina.se kdy jste volili? kolik let zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 20:01

@hudečice a máš vlastní zkušenost, momentální, s přívozem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 20:07
@Noisette píše:
@hudečice a máš vlastní zkušenost, momentální, s přívozem?

Ano, ulice Teslova, sídlí na ni v areálu spousta firem, chodila jsem tamtudy 2× do týdne učit němčinu do jedné z firem. Kousek je základka - povětšinou pro romské děti, přes den u každého druhého vchodu rom, a bylo to tam celé takové „zašedné, pošmurné“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 20:08

@hudečice děkuji za info… alespoň se tam podíváme a uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 20:11
@Noisette píše:
@hudečice děkuji za info… alespoň se tam podíváme a uvidíme…

Doporučuji podívat se k zastávce Sad B. Němcové, která je kousek. Je to taková větší křižovatka. Chvíli postůj na rohu, případně se tam chvíli potuluj. Sama si uděláš obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
28.12.15 20:14

Teslova je už za Sadem B. Němcové, nejvíc romů mi přijde že je před ním. Chodívala jsem do kostela na Svatopluka Čecha, centrum Přívozu. Krásná architektura, ale večer jsem se tam bála. A ani přes den nemám dobrý pocit. V téhle části kousíček od centra je romů fakt hodně, všude. Kdybych si mohla vybrat, tak snad cokoliv jiného než toto. I dubina s paneláky a bez přirozeného centra mi přijde lepší. Já bydlím v Porubě, kde máme sice taky romskou oblast, ale není to až takové. Člověk tam prostě neleze a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
28.12.15 20:17

@andelka83 ještě v jiné části ten byt najít a bude to fajn.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
28.12.15 20:19

@Noisette bytů je hafo ne? Chcete v osobku, družstevním nebo pronájem? V Přívoze bych byt nekupovala, max. pronájem, aby bylo možno snadno zdrhnout jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.15 20:19
@Noisette píše:
@andelka83 ještě v jiné části ten byt najít a bude to fajn.. ;)

Výškovice jsou nádherné, Zábřeh u Luny či Kotvy je také skvělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
28.12.15 20:22

Jo, Zábřeh je bezva.
Já moc nemusím ty nové sídliště, Hrabůvka, Dubina, Výškovice. Ale taky se dá. A furt lepší než Přívoz a centrum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
28.12.15 20:32

Určitě bych tam bydlet nešla - sice nejvíc romů potkáš cca o 500m dál za řekou, ale když odhlídnu od tohoto, tak celá ta oblast je dost nevlídné místo. Nejlépe Poruba, Zábřeh, Výškovice, jak už tu psaly holky. Slušné byty za dobrou cenu jsou na Průběžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí