Jak vyčistit sklo před krbem

2249
27.12.15 14:43

Jak vyčistit sklo před krbem

Ahoj, chtěla bych se pozeptat, jestli někdo neřešil stejný problém. Nastěhovali jsme se před měsícem do bytu, kde jsou v pokoji nainstalovaná funkční krbová kamna. Je pod nimi taková ta skleněná deska, aby se nezničily parkety. Majitelka nás upozornila, že deska není kolem zasilikovaná, abychom si to když tak dodělali. Jsme tu tedy měsíc, skrz stěhování a vánoce zatím na to nebyl čas a dnes jsem na to pořádněji koukla a vstaly mi vlasy, jaký je pod sklem bordel. Fakt jsem teda koukala, co se tam tou mikroskopickou spárou všechno dostalo :( Nemáte nějaký tip, bez toho, abychom museli dát to sklo pryč? Ani nevím jak, asi by se musely odpojit a odstavit i ta kamna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
27.12.15 14:46

Pokud je bordel pod tim sklem tak jedine odsunout kamna, resila jsem stejny problem a to je mam zasilikovane ale v prostred se udelala jakoby plisen nebo co, hlavne to opravdu dukladne zasilikonovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.12.15 15:37

No asi budeme muset :( Napadlo mě strčit pod to nějaký kartón nebo hodně tuhou čtvrtku, ale nevím, jestli by se tím ten bordel jenom nerozšrmdlal sem tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí