Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
…
Příspěvek upraven 02.03.19 v 23:48
@Monik29 Zdiby uz nejsou Praha, takze bys spadala pod Brandys. Ale ma i detasovane pracoviste na Florenci, nevim ale jestli i urad Prace.
@Monik29 Bydleli jsme tam, uz tam, ale druhým rokem nebydlíme.
Já teda bydlim v Klecanech, což je vedle a za nás určité dobrá volba, jak Klecany tak Zdiby
jinak úřad je kousek od Bílé Labutě ![]()
@Cuddy píše:
@Monik29 Zdiby uz nejsou Praha, takze bys spadala pod Brandys. Ale ma i detasovane pracoviste na Florenci, nevim ale jestli i urad Prace.
Zdiby jsou smer z Dablic a Kobylis, katastralne Praha vychod, to mam taky a vse vyrizuji na detas pracovisti v Biskupske, coz je vedle Bile Labute na Porici, kousek od metra Florenc. Zrovna mam cerstvou OP za dva tydny vyrizenou a kdyz jsem detem vyrizovala pasy v dubnu, tak tam nikdo nebyl…
@Monik29 píše:
Cuddy tím myslela, že již nejsou Praha Hlavní město. Vlastně je to už Středočeský kraj, Praha - východ, pak ještě existuje Praha - západ. To by bylo supr, takže OP na Praze 1, ale obávám se, že ta státní soc. podpora může být v tom Brandýse, mám „trochu“ problém s cestováním a zvlášť dálkovými busy, ale tak zatím není nic jisté, uvidím až v neděli.
Pracak je urcite taky nekde v Pze - az budu mit cas tak pohledam na strankach nasi obce, tuhle o tom byla zminka ze se stehoval nebo co…
Tak urad prace je v ulici Dobrovskeho 25, P7-Holešovice
A do Brandysa urcite nejezdi dalkove bsy, jezdi tam normalni kloubove nizke cervene nebo modre busy ![]()
@Monik29 To opravdu počítáte každou korunu? Já jezdím různě ve středních Čechách a nic nikdy za kufr neplatím. Jen sebe třeba 90 Kč za jízdu a táhnu velký kufr. V Praze se platí jízda 24 Kč myslím, i když jedeš jednu stanici až do 30 min. Plus pak se platí další peníze podle pásma. Nevím, co jsou dálkové busy, to jsou třeba do Brna, Ostravy? Na Prahu-východ jezdí busy DPP Ropid a tam se platí vždy podle pásma. Většinou tak 30 Kč. Ale důchodci neplatí myslím nic a kufr samozřejmě také nikdy nic.
@Monik29 Bydlím kousek. Co se týče občanské vybavenosti konkrétně ve Zdibech, tak to moc nevím, ale ÚP je na Letné (Dobrovského), občanku/pas/ŘP ti udělají v Biskupské. Mají i detaš. pracoviště v Brandýse, ale to je z ruky.
Co se týče dopravy, tak dpp.cz - podle pásem jsou Zdiby 1, Praha je P nebo O, tak budeš potřebovat kupony dva. Když jsem ještě jezdila MHD, tak to bylo 550/měsíc na Prahu a něco kolem dvou stovek na příměstské linky…
@Monik29 Kdyz chces listek na prvni pasmo a dal pokracovat metrem, stoji listek 40 Kc. Kdybys chtela skoncit v kobylisich, byl by levnejsi, ale to si jiz nepamatuji. Toto nejsou dalkove autobusy, byt ten bus tak vypada, je to normalni primestsky a za kufr jsem neplatila nikdy.