Bydlení s přítelem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.2.19 20:16

Bydleni s pritelem

Ahoj maminky chtela bych se zeptat kdyz bydlim s pritelem musim si menit trvaly bydliste nebo ho muzu nechat u rodicu? Jelikoz dcera je nahlasena jako obcan u sveho toce ale ja jsem zase u svych rodicu a chci se zeptat jestli to musim menit nebo ne nemma rada behani po uradech. Děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.2.19 20:18
@Anonymní píše:
Ahoj maminky chtela bych se zeptat kdyz bydlim s pritelem musim si menit trvaly bydliste nebo ho muzu nechat u rodicu? Jelikoz dcera je nahlasena jako obcan u sveho toce ale ja jsem zase u svych rodicu a chci se zeptat jestli to musim menit nebo ne nemma rada behani po uradech. Děkuji za odpoved

Nemusíš:) pokud to vašim nevadí tak si klidně můžeš nechat trvale bydliště u nich :) také jsme s manželem než jsme postavili dům bydleli v bytě v Praze a trvale bydliště jsme měli oba u svých rodičů… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
8.2.19 20:21

A tohle se rozmnožuje 8o :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
8.2.19 20:23
@Bandii píše:
A tohle se rozmnožuje 8o :roll: .

další diskuse, co pozdvihuje intelektuální úroveň tohoto webu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.19 20:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
8.2.19 23:11

Já zatím k partnerovi nahlásila jen doručovací adresu. žijeme spolu už pár let. Prostě se zdržuju na doručovací adrese no. Pokud to nejsou úřady tak partnerovu adresu hlásím jako by byla oficiální. S maroděním taky nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí