Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Ahoj maminky chtela bych se zeptat kdyz bydlim s pritelem musim si menit trvaly bydliste nebo ho muzu nechat u rodicu? Jelikoz dcera je nahlasena jako obcan u sveho toce ale ja jsem zase u svych rodicu a chci se zeptat jestli to musim menit nebo ne nemma rada behani po uradech. Děkuji za odpoved
Nemusíš:) pokud to vašim nevadí tak si klidně můžeš nechat trvale bydliště u nich
také jsme s manželem než jsme postavili dům bydleli v bytě v Praze a trvale bydliště jsme měli oba u svých rodičů… ![]()
@Bandii píše:
A tohle se rozmnožuje![]()
.
další diskuse, co pozdvihuje intelektuální úroveň tohoto webu.
Já zatím k partnerovi nahlásila jen doručovací adresu. žijeme spolu už pár let. Prostě se zdržuju na doručovací adrese no. Pokud to nejsou úřady tak partnerovu adresu hlásím jako by byla oficiální. S maroděním taky nebyl problém.
Ahoj maminky chtela bych se zeptat kdyz bydlim s pritelem musim si menit trvaly bydliste nebo ho muzu nechat u rodicu? Jelikoz dcera je nahlasena jako obcan u sveho toce ale ja jsem zase u svych rodicu a chci se zeptat jestli to musim menit nebo ne nemma rada behani po uradech. Děkuji za odpoved