Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hnedovlaska8991 píše: Více
Nezabývat se každou vlezlou kozou ![]()
Podobný jako spolubydleni. S tím rozdílem, že se znají víc. Se k nim ještě někdo může klidně nastěhovat a to pak ty pohledy budou úplně jiný
. Co?
Hmm, a problém pro sousedku jsou jen sourozenci opačného pohlaví? Kdyby to byli dva bratři, tak to bude cajk? A co když je minimálně jeden z těch bratrů gay? ![]()
Je to kravina, samozřejmě. Nevidím důvod, proč by spolu sourozenci nemohli bydlet. Naopak vnímám jako super, že to asi znamená, že spolu dobře vycházejí i v dospělosti. Já jako rodič si tohle pro svoje děti přeju. ![]()
Co to je za šílenou babu? ve věku 50+ snad ještě pracuje to nemá jiný starosti než řešit takove koniny do kterých je jí navíc kulové
?
Sousedka se nudí a potřebuje o někom blábolit. také jsem měla v paneláku takové sousedky, všechno to byly důchodkyně nebo invalidní důchodkyně a celé dny jenom sledovaly sousedy.
To by člověk nevěřil, jaké blbosti probíraly.
A ano, zastavovaly mě na chodbě a vykládaly mi to.
@Jeremi líp bych to neřekla kdyby spolu vycházeli všichni sourozenci takhle tak by bylo hned lépe ![]()
@prokr ano chodí do práce ale jak vidíte stíhá ještě řešit blbosti taky si s ní užívám svoje ![]()
@Roxy ivka taky si tak připadám většina sousedů je v pohodě bohužel tady ta paní měla se sourozenci výměnu názorů a řekla klukovi ať si manželku srovná ten se samozřejmě ohradil že to manželka není ale sestra a už to bylo. To ona ještě nezažila, to není normální takové věci ![]()
Tak ji rekni ze tobe na tom nic divneho neprijde. A 50+ neni zadna starsi generace, to jsou prece rodice stredoskolaku/vysokoskolaku, normalni pracujici co maji jeste dost daleko do duchodu.
@hnedovlaska8991 Paní bych řekla, že je trubka a ať se stará sama o sebe. Horší bylo, když s herečkou z filmů pro pamětníky Hanou Vítovou žila i milenka jejího manžela, to je potom bizár ![]()
Ahoj, já jsem žila se sestrami taky. Každá jsme měli svůj pokoj a nikomu to nepřipadalo divné.
Takže jako děti spolu bydlet mohli, ale jako dospělí už ne?
Babě poťukej na čelo, jestli nebude znít dutě.