Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím vás k nám na bytovku se teď přestěhovali dva sourozenci bydlí spolu ve velkém bytě, každý má svůj pokoj se slečnou i klukem jsem mluvila vypadají příjemně oba pracují nedělají problémy. Všimla jsem si ale že někteří sousedé se po zjištění že jsou to sourozenci a ne manželé tváří jako kdyby to bylo něco špatného. Přitom mě to přijde v pohodě pokud nevydělávají tolik aby měli každý svůj byt dokonce jsem i slyšela že snad měli problémy doma s matkou. Sama to znám z vlastní zkušenosti s matkou nevycházím a byla jsem ráda když jsem mohla vypadnout a volně dýchat. Moje otázka teda zní přijde vám to normální nebo je to opravdu takový tabu?🤔
Mne to prijde v pohode, kdyz nemaji finance na to bydlet kazdy sam a vychazi spolu dobre, tak proc ne, nekdo bydli s kamarady a holt nekteri se svym sourozencem ![]()
Proc ne, znam dva chlapy brachy co bydli spolu, oba 40+. Jeden ma dceru s ex partnerkou, o druhem nevim jestli je rozvedeny nebo nekoho ma, je mi to fuk. Neprijde mi na tom nic tak zvlastniho.
@hnedovlaska8991 píše: Více
Proč tabu? Dřív žily 2 generace pohromadě a nikdo to neřešil…vedle nás kdysi jsme taky měli sousedy, bratr se sestrou, oba bezdětní a bez stálých partnerů, ona v ID, on pracoval, každý měl svůj pokoj, a navzájem si pomáhali.
Tyjo, nemela bych se zamyslet, když jdu s bráchou na pivo, ze je to nějaké podezrele? ![]()
Ten, kdo u sourozenců mysli na incest, je..mně úplně vypadlo slovo, jak takového dutohlava označit. Kdybych řekla prase, tak urazim prasata.
Říká se tomu spolubydlení. Každý pár má svůj pokoj. Společnou mají kuchyň, obývák, koupelnu, WC. Nevidím nic špatného. Co tam máš dál?
Znam nekolik paru sourozencu, co spolu ziji. 80% z nich jsou dvojcata
A zajimavy je, ze vsichni jsou bezdetni. Vekove 40 a vys…
I kdyby žili v jednom pokoji tak je ostatním po tom kulový.
@charlie.sarah no pro mě to tabu není ale paní co to tak po většinu případů děsně řeší je starší generace 50+ a furt chodí že to ještě nezažila že je to zvláštní tak mě zajímá jestli to tak opravdu lidi vidí mě na tom taky nepřijde nic špatného ![]()
Příspěvek upraven 22.10.24 v 06:46
@Svetluska55 máte svatou pravdu
kdo hned myslí na incest by se měl spíše zamyslet sám nad sebou ![]()
@hnedovlaska8991 píše: Více
No, pokud to s tebou chodi rozebirat, tak bych se nad sebou zamyslela, neb jsi v sirokem okoli zapsaná jako pořádná drbna…
Každýho věc. Ať si každý žije jak uzná za vhodné, pokud tím neubližuje jiným. Tohle bych neřešila.
@j.a.n.i1 za mnou určitě nechodí říká to pravidelně každému koho potká na chodbě ![]()
Já s bráchou jezdím na dovolenou a bydlíme v jednom pokoji, dokonce s manželskou postelí. To by té tvojí sousedce praskla cévka. ![]()