Bydlení sourozenců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21.10.24 23:27

bydlení sourozenců

Zdravím vás k nám na bytovku se teď přestěhovali dva sourozenci bydlí spolu ve velkém bytě, každý má svůj pokoj se slečnou i klukem jsem mluvila vypadají příjemně oba pracují nedělají problémy. Všimla jsem si ale že někteří sousedé se po zjištění že jsou to sourozenci a ne manželé tváří jako kdyby to bylo něco špatného. Přitom mě to přijde v pohodě pokud nevydělávají tolik aby měli každý svůj byt dokonce jsem i slyšela že snad měli problémy doma s matkou. Sama to znám z vlastní zkušenosti s matkou nevycházím a byla jsem ráda když jsem mohla vypadnout a volně dýchat. Moje otázka teda zní přijde vám to normální nebo je to opravdu takový tabu?🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7198
21.10.24 23:38

8o To jsou zase nějaké prázdniny nebo co to má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
21.10.24 23:38

Mne to prijde v pohode, kdyz nemaji finance na to bydlet kazdy sam a vychazi spolu dobre, tak proc ne, nekdo bydli s kamarady a holt nekteri se svym sourozencem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.24 23:41

Proc ne, znam dva chlapy brachy co bydli spolu, oba 40+. Jeden ma dceru s ex partnerkou, o druhem nevim jestli je rozvedeny nebo nekoho ma, je mi to fuk. Neprijde mi na tom nic tak zvlastniho.

• Citovat
  • Upravit
22.10.24 00:02
@hnedovlaska8991 píše: Více

Proč tabu? Dřív žily 2 generace pohromadě a nikdo to neřešil…vedle nás kdysi jsme taky měli sousedy, bratr se sestrou, oba bezdětní a bez stálých partnerů, ona v ID, on pracoval, každý měl svůj pokoj, a navzájem si pomáhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
22.10.24 00:04

Tyjo, nemela bych se zamyslet, když jdu s bráchou na pivo, ze je to nějaké podezrele? :nevim:
Ten, kdo u sourozenců mysli na incest, je..mně úplně vypadlo slovo, jak takového dutohlava označit. Kdybych řekla prase, tak urazim prasata.

• Citovat
  • Upravit
8806
22.10.24 05:03

Říká se tomu spolubydlení. Každý pár má svůj pokoj. Společnou mají kuchyň, obývák, koupelnu, WC. Nevidím nic špatného. Co tam máš dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2814
22.10.24 05:32

Znam nekolik paru sourozencu, co spolu ziji. 80% z nich jsou dvojcata :) A zajimavy je, ze vsichni jsou bezdetni. Vekove 40 a vys…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35497
22.10.24 06:35

I kdyby žili v jednom pokoji tak je ostatním po tom kulový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.24 06:44

@charlie.sarah no pro mě to tabu není ale paní co to tak po většinu případů děsně řeší je starší generace 50+ a furt chodí že to ještě nezažila že je to zvláštní tak mě zajímá jestli to tak opravdu lidi vidí mě na tom taky nepřijde nic špatného :nevim:

Příspěvek upraven 22.10.24 v 06:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.24 06:44

@Svetluska55 máte svatou pravdu :potlesk: kdo hned myslí na incest by se měl spíše zamyslet sám nad sebou 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
22.10.24 06:56
@hnedovlaska8991 píše: Více

No, pokud to s tebou chodi rozebirat, tak bych se nad sebou zamyslela, neb jsi v sirokem okoli zapsaná jako pořádná drbna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
22.10.24 07:00

Každýho věc. Ať si každý žije jak uzná za vhodné, pokud tím neubližuje jiným. Tohle bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.24 07:08

@j.a.n.i1 za mnou určitě nechodí říká to pravidelně každému koho potká na chodbě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24584
22.10.24 07:20

Já s bráchou jezdím na dovolenou a bydlíme v jednom pokoji, dokonce s manželskou postelí. To by té tvojí sousedce praskla cévka. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný