Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny. Potřebuji poradit. Je možné, že když mám v bytě moc zdrojů vůní (airwick, vonné tyčinky) a každou jinou, že se vůně bijí a tím vzniká spíše takový zatuchlý zápach? Plus ještě peru v Puelle, takže to ještě plus. Jenže mám kocku, čistím záchod i 2,3× denně podle potřeby, mám silikátové stelivo které fakt nesmrdí, tak chci aby to tam celkově vonelo. Ale asi je to chyba, necítím nějaký jakože fakt typický zápach, ale spíše takovou prostě zatuchlinu. Mě už to fakt přijde těmi vůněmi. Máte někdo takovou zkušenost nebo poradíte, co mám dělat, pokud to není vůněmi? Děkuji ![]()
A neni lepsi misto chemickych airwicku a dalsim sra… poradne kazdy den vyvetrat? Vzduch ti vycisti i kvetiny.. Pak vune z vareni, peceni..
Květin mám málo, a větrem často. A vůně z vaření mi teda pak nepřijde jako vůně 😅
Na vůně v domácnosti mě neužije. Na vánoce mám adventní aroma olej do lampy a to je všechno. Doma je vyvětráno a to stačí, z těchhle umělých smradů mě akorát bolí hlava.
Pokud jich kombinuješ víc, musí to být pušinec. Pokud kočka nesmrdí, na co to máš? Kámoška má 4 kočky a nepotřebuje žádné smrady kvůli tomu. Naopak sousedi kouří a snaží se to přebít těmito „vůněmi“. Když otevřou dveře, je to jak když tam vybuchla chemická bomba.
Samozřejmě, že se ti to tluče a výsledkem je smrad. Chudák kočka, že v tom chemickém koktejlu musí existovat… ![]()
@LiduNe
Děkuji za názor. Asi máte pravdu, už to plánují zmenit. Člověk si myslí, že to airwickem navoni ale opak je pravdou. A co svíčka voňavá? Ta je fajn?
Peru casto, myslím že ta vůně puella z pradla bude bohate stacit ![]()
Řeknu ti na to jen takovou úplně obyčejnou radu: „Nic se nesmí přehánět aneb všeho moc škodí.“ ![]()
@j.a208 za mě ta puella neskutečně vtíravě smrdí
ale já nesnáším navoněné prádlo. To už pak nemůže člověk použít parfém
@j.a208 píše: Více
Vonave svicky jdou taky jedno velke chem. svinstvo.
Všechny tyto vůně jsou jedovaté, to jako bez debat. To si raději kup nějaké aroma bylinky. a větrej.
Mě dnes dítě cestou ze školy přineslo pár větviček levandule. Vůně z toho po celé pracovně. Krása.
Žádná z těchhle chemických vůní není zdravá, když to dýcháš x hodin denně x let v kuse.
Jste fakt v bytě? Starý nebo novostavba?
Zatuchliny se jen tak nezbavíš, chce to topit a hodně větrat.
Nemyslím si, že byto bylo vůněmi, ale nic se nemá přehánět ![]()
Je to vážně chemie a není to vůbec zdravé.
Ikdyž na wc mám teda taky takový ten gelový Air wick a na podzim zapaluji každý večer svíčku a častou jsou vonné.
Ale nic se nemá přehánět.
Hlavně ty už to ani necítíš, ale pro návštěvu ta vůně musí být extrémně aromatická…