Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Co že to z něj trčí? Bukový asi nebylo že ne? Prkénko jako koberec? Co si mám pod tím představit? Prkénka mám spoustu let, a ani jedno mi nic z toho co popisuješ neudělalo
A fakt si to oprav, se mi málem zlomilo oko.
A tys ho objednávala přes internet? Pak ho vrať. Protože při koupi naživo si snad věc prohlednu naživo, ne? Zvlášť, když už mám blbou zkušenost. A asi to budou třísky a té piliny, natož pyliny… Z koberce mi netrčí nic z toho. No, čím déle to čtu, tím více si myslím, že problém nebude v tom prkénku.
Spíš by se mi hodila rada kde koupit dobré prkýnko a případně jaké dřevo je teda nejlepší, aby po umytí netrčely ty třísky
To ale asi nekupujes prkynko urcene pro styk s potravinami, ze? To se pak nedivim. Moje posledni prkynko, spis prkno je z Teddi za par kacek a je paradni.
@Anonymní píše: Více
Ty jo, to je divné. Mám spousty prkének, a některé už drahně let a nic se s nimi nestalo. Poslední velké jsem koupila asi před dvěmi lety v pepcu. Když tak si pořid silikonové, ne dřevěné, jestli ti nevyhovuje.
Osobně mám nejradši bambusová prkýnka z jednoho kusu. Když jsou lepená, tak ty spáry časem povolí. Moje mamka má dřevěná prkýnka roky a bez problémů. Nekupuješ něco super levného z měkkého dřeva?
@nozu no bukové je bukové.. a tvrdé dřevo zase prý víc tupí nože a to se bojím jak muž řeže do toho, aby mi tam nezůstávalo víc z toho nože
Prosím adminy o založení žebříčku nejbizarnějších diskusí založených anonymně. Bukové prkénko jako koberec aspiruje na přední místa. Děkuji.
Už podruhé jsem koupila prkýnko a pokaždé z něj trčí pyliny a je jako koberec, bojím se aby se mi neuvolnovali do jídla.. co s tím, máte zkušenost někdo? Ošmirglovat?