Bukové prkýnko jako koberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.10.24 16:05

Bukové prkýnko jako koberec

Už podruhé jsem koupila prkýnko a pokaždé z něj trčí pyliny a je jako koberec, bojím se aby se mi neuvolnovali do jídla.. co s tím, máte zkušenost někdo? Ošmirglovat? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33173
12.10.24 16:58
@Anonymní píše: Více

Co že to z něj trčí? Bukový asi nebylo že ne? Prkénko jako koberec? Co si mám pod tím představit? Prkénka mám spoustu let, a ani jedno mi nic z toho co popisuješ neudělalo :think: A fakt si to oprav, se mi málem zlomilo oko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68871
12.10.24 22:42

A tys ho objednávala přes internet? Pak ho vrať. Protože při koupi naživo si snad věc prohlednu naživo, ne? Zvlášť, když už mám blbou zkušenost. A asi to budou třísky a té piliny, natož pyliny… Z koberce mi netrčí nic z toho. No, čím déle to čtu, tím více si myslím, že problém nebude v tom prkénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 11:30

Spíš by se mi hodila rada kde koupit dobré prkýnko a případně jaké dřevo je teda nejlepší, aby po umytí netrčely ty třísky

• Citovat
  • Upravit
15051
13.10.24 11:31

A kde to myješ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 11:33

@boball ručně houbičkou na nádobí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.24 11:34

Hlavně je to už druhý výrobce kde se mi to stalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21892
13.10.24 11:36

To ale asi nekupujes prkynko urcene pro styk s potravinami, ze? To se pak nedivim. Moje posledni prkynko, spis prkno je z Teddi za par kacek a je paradni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
13.10.24 11:36

Ty jo, to je divné. Mám spousty prkének, a některé už drahně let a nic se s nimi nestalo. Poslední velké jsem koupila asi před dvěmi lety v pepcu. Když tak si pořid silikonové, ne dřevěné, jestli ti nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 11:40

@Eemii jsou to prkýnka normálně do kuchyně

• Citovat
  • Upravit
64914
13.10.24 11:53

Hod odkaz, odkud to kupuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21483
13.10.24 22:19

Osobně mám nejradši bambusová prkýnka z jednoho kusu. Když jsou lepená, tak ty spáry časem povolí. Moje mamka má dřevěná prkýnka roky a bez problémů. Nekupuješ něco super levného z měkkého dřeva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.24 22:24

@nozu no bukové je bukové.. a tvrdé dřevo zase prý víc tupí nože a to se bojím jak muž řeže do toho, aby mi tam nezůstávalo víc z toho nože

• Citovat
  • Upravit
2460
13.10.24 22:32

Prosím adminy o založení žebříčku nejbizarnějších diskusí založených anonymně. Bukové prkénko jako koberec aspiruje na přední místa. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný