Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Fotopast a pátrat, jestli někdo nevydírá, nešikanuje některé dítě. Jestli se samo od sebe nechová nějak jinak.
Jestli chlap nemá nějaké finanční problémy, které tají.
A co kamarádi? Bohužel mám nemilou zkušenost, když byla dcera asi 13 ti letá, občas se doma ztratila nějaká drobnost. Spíš jsem podezírala dceru, že je bordelářka a někam to založila nebo ztratila. Skončilo to ztrátou zlatého řetízku, to už jsem to začala řešit. A jo, vzala ho „kamarádka“, do které bych to nikdy neřekla.
@Anonymní píše: Více
No počkej. Jak jako, kolik je vás teda v domácnosti? Ty manžel a děti, nikdo o ničem neví? Tak asi některý z nich nemluví pravdu. Nebo tam bydlí kdo ještě? Kdo má klíče od vašeho domu/bytu?
Ten samý scénář u nejlepší kámošky… Kradl manžel… Progamblil 3 byty, lhal do poslední chvíle, nakonec se pod tíhou důkazů přiznal, na důkaz toho, jak ho ponížila, jí rozbil hlavu a doteď sedí.
U nás takto „kradl“ peníze mamce otec, na cigarety a pivo, a sváděl to na mně
Tak pokud k vám nechodí často nějaká, návštěva, když peníze zmizí. Tak lže jedno z dětí nebo manžel. Zloděj kvůli kterému by jste měnili zámky by nekradl po pár stovkách. Ani si toho nemusíš všimnout. Známý před manželkou tajil gamblerství roky… půjčoval si od kamarádů/ kolegů - peníze si nechával posílat přes revolut nebo bitcoiny, protože tam žena neměla přístup. Nakonec to ale prasklo, protože měli společné kolegy a musel se jít léčit a manželka řešila jeho statisícové dluhy, sám to ale nikdy nepřiznal, že má problém. Čtrnáctiletý taky mohl na něco peníze potřebovat a bát se si říct, tak si myslel, že na to nepřijdete. Tohle bude těžký rozhřešit aniž bys vlastní rodinu nepodezírala.
Kdo všechno má od vašeho bytu klíče? U nás v paneláku měla sousedka naše klíče a její syn si k nám chodil pro peníze na trávu atd. Přišlo se na to, když začaly mizet větší a dražší věci. Taky pozor na babičky, v jedné rodině kradla právě babička.
@Anonymní píše: Více
Nám takhle lupla peníze tehdejší dcery kamarádka. Plus dceři vzala i další věci. Jako nikdy jsme ji nelapli, ale když holce ve škole lupla kartičku do bankomatu, tak než jsem kartu zablokovala, navštívila pár obchodů mezi školou a cestou k nim domů (chodilo mi upozornění na mobil). Když jsem na ni udeřila, tak nějaké věci dceři vrátila, že je našla a jestli nejsou její.
Normálně bych nastražila „návnadu“ a dala tam tu fotopast. A neříkala o tom ani manželovi. Jestli k vám často nechodí nějaký kamarád dětí, tak to prostě musí být buď děti, nebo manžel.
Máš třeba tušení, kdy asi se mohlo něco ztratit? Byl předtím někdo u vás?
Holky…chápete asi proč anonymně…už v létě jsem nějak přišla na to, že mi nějak nesedí peníze…a teď před 3 týdny, přišla dcera, že ji chybí 200kc v pokladnicce…poté jsme výměníli zamek…a teď v pondělí opět chybí pebize(3 tisice)…máme dvě děti…14 a 11 let…oba to nevzali…jak jinak…s manželem vůbec nevíme, co máme dělat…potkala jste se s tím některá?