Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mně se líbí Poděbrady, kdybych nemohla bydlet v Praze, žila bych tam.
Bratr bydlí v Čerčanech, tam je to taky fajn, ale na můj vkus moc malé
Co Brandýs? Nejsem odtud, ale bydlí tam známí a jsou spokojení.
@Ahep píše:
Mělník
Tak ten bych teda absolutne nezaradila mezi top mesta na bydleni.
Ma tak maximalne pekny centrum celkem.
@UzivatelkaLily
Kulturni mesto, fajn historicke centrum, hezka priroda v okoli + reka, hodne vyziti i pro deti (bazeny, koupaliste, brusleni, hodne krouzku, spolku..), dobry vyber restauraci a kavaren. Pravidelne trhy.
Super dostupnost do Prahy (vlak ze Smichova, autem moznost dalnice nebo stara cesta.
@Tarjei píše:
Miluju Pribram, nejsem rodacka..ziju tu 13 let..
Já ji miluju taky. Je to moje rodné město, rodiče tam žijí dosud a já se ráda a často vracím. Chybí mi brdské lesy, vyzvánění ze Svaté Hory…
A to už přes 20 let žiju jinde.
@lapagerie píše:
Já ji miluju taky. Je to moje rodné město, rodiče tam žijí dosud a já se ráda a často vracím. Chybí mi brdské lesy, vyzvánění ze Svaté Hory…A to už přes 20 let žiju jinde.
Tak to jsi měla povinnou četbu Káju Maříka, ne? ![]()
@Russet no jasně, Kája Mařík je něco jako moje alter ego. Máme doma salátové vydání ještě po babičce a občas si i teď počtu ![]()
@lapagerie píše:
@Russet no jasně, Kája Mařík je něco jako moje alter ego. Máme doma salátové vydání ještě po babičce a občas si i teď počtu
Já to přelouskala taky a to to mám k „Lávíčkovi“ daleko.
Za me Melnik, je tu vse co potrebujes, krasny park, cyklostezky, kousek kojorinsko, kousek do Prahy …jen teda najit nejaky byt je orisek, hezke byty nejsou, malokdy se objevi neco zajimaveho