Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
To víš, že jo. Já ti to řeknu a budou tam chtít bydlet všichni. ![]()
@riccius píše:
To víš, že jo. Já ti to řeknu a budou tam chtít bydlet všichni.
Těmto názorům příliš nerozumím, pokud tam už bydlíte, tak zájem lidí by vám max. zvednul hodnotu bydlení, přivedl i třeba více peněz obci na rozvoj. Novou výstavbu stejně neovlivníte, to je koncepce obce
autorkap
@Anonymní píše:
Hezký den,chci se zeptat, jaké obce/menší města ve Středočeském kraji vám přijdou dobré na žití. Celkově kvalita života - hezké město, jestli je tam smysluplná výstavba, sousedé/komunita, kvalita škol a spojů, např. i dojezd do Prahy (nedojížděli bychom denně, takže to není hlavní kritérium).
Nejsme původem z Prahy ani okolí a tak moc sami nevíme, po jakých místech se začít poohlížet. Samozřejmě to pak začneme postupně objíždět, ale zajímaly by mě názory lidí, kteří tam třeba bydlí/bydleli, mají rodinu či známé.
Budu ráda za postřehy.
Proč jsi anonymní?
@Anonymní píše:
Těmto názorům příliš nerozumím, pokud tam už bydlíte, tak zájem lidí by vám max. zvednul hodnotu bydlení, přivedl i třeba více peněz obci na rozvoj. Novou výstavbu stejně neovlivníte, to je koncepce obceautorkap
Místo jsem si vybral právě proto, jaký je. Kdybych chtěl víc lidí, rozvoj, nebo něco jinak, tak spíš hledám jinou lokalitu, než budu měnit to místo. Ale spousta jiných si vybere něco co, se jim líbí, a pak to předělávají na něco jiného.
Ale asi s tím názorem budu dost ojedinělej.
@Russet píše:
Proč jsi anonymní?
Protože jsem lehce paranoidní, rodina ještě neví, že zvažujeme kupovat dům, jsme teprve ve fázi, že obhlížíme kde. Nechci to s nimi ještě řešit.
@UzivatelkaLily píše:
Protože jsem lehce paranoidní, rodina ještě neví, že zvažujeme kupovat dům, jsme teprve ve fázi, že obhlížíme kde. Nechci to s nimi ještě řešit.
A oni tě poznají podle té Lily? Já že bych si to dovolila napsat do SZ, ale anonymním to nelze.
@Russet Nepoznají, to je můj druhý účet právě na citlivé osobní témata, měla jsem to dát rovnou z něj.
@UzivatelkaLily píše:
@Russet Nepoznají, to je můj druhý účet právě na citlivé osobní témata, měla jsem to dát rovnou z něj.
Duplicita se tu trestá smazáním ![]()
@Russet Je tohle vážně nutné řešit? To opravdu nemáte žádná osobní témata, která chcete řešit anonymně?
@UzivatelkaLily píše:
@Russet Je tohle vážně nutné řešit? To opravdu nemáte žádná osobní témata, která chcete řešit anonymně?
Tak se nauc psat opravdu anonymne. ![]()
@Oudrey píše:
Beroun
V Berouně jsme několikrát byli a napadlo nás to, je to přeci jen město se vším všudy, jako turistům nám přišlo fajn, spojení taky dobré, ale neznáme nikoho, kdo by tam bydlel. Nechcete sdělit více, proč vám osobně přijde dobrý k žití?
@Birdonawire Vždyť jsem od začátku psala, ale uživatelka mi chtěla poslat zprávu
Hezký den,
chci se zeptat, jaké obce/menší města ve Středočeském kraji vám přijdou dobré na žití. Celkově kvalita života - hezké město, jestli je tam smysluplná výstavba, sousedé/komunita, kvalita škol a spojů, např. i dojezd do Prahy (nedojížděli bychom denně, takže to není hlavní kritérium).
Nejsme původem z Prahy ani okolí a tak moc sami nevíme, po jakých místech se začít poohlížet. Samozřejmě to pak začneme postupně objíždět, ale zajímaly by mě názory lidí, kteří tam třeba bydlí/bydleli, mají rodinu či známé.
Budu ráda za postřehy.