Bydlení v době rozvodu

Anonymní
24.11.14 14:17

Bydlení v době rozvodu

Dobrý den, jsem v situaci do kterou bych nepřála nikomu…Mám 2 malé děti a po hororech, které si málokdo umí představit se s manželem rozvádíme…Bydlíme už 2 měsíce odděleně, ale ve stejné vesnici a to je hrozný problém, mám z něj strach a nedá mi pokoj…Potřebovala bych proto sehnat nějaké bydlení pro mě a pro děti…Dostávám pouze RP od manžela nevidím ani korunu, jde to vůbec nějak??Mám šanci bydlet někde sama??? Budu vděčná za každou radu!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
24.11.14 14:20

Azylový dům, garsonka na vesnici, nějaké spolubydlení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.11.14 14:20
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem v situaci do kterou bych nepřála nikomu…Mám 2 malé děti a po hororech, které si málokdo umí představit se s manželem rozvádíme…Bydlíme už 2 měsíce odděleně, ale ve stejné vesnici a to je hrozný problém, mám z něj strach a nedá mi pokoj…Potřebovala bych proto sehnat nějaké bydlení pro mě a pro děti…Dostávám pouze RP od manžela nevidím ani korunu, jde to vůbec nějak??Mám šanci bydlet někde sama??? Budu vděčná za každou radu!

azylový dům :think: pokud máš jen RP, pak těžko zvládneš utáhnout bydlení sama. A dokud nejste rozvedeni, tak se nejspíš nechytneš ani s příspěvkem na bydlení a pod :think: ale zkus zajít na úřad, třeba by to šlo - ale až po 3 m, co bydlíš a máš TP :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna