Bydlení v Třešti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2368
7.3.15 17:56

Bydlení v Třešti

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo bydlíte, nebo jste bydlel v Třešti (okr. Jihlava)? Potřebuju zjistit, jaké tam je žití :) :) Hledáme s přítelem, kam se přestěhujeme na stálo, kde koupíme byt a Třešť se nám líbí. Ale nechci pak zjistit, že je to tam na prd :lol: :lol: Děkuju za vaše příspěvky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
7.3.15 18:13

Celkem pr.del sveta, ne? :mrgreen:

misto nesoudim, moc to tam neznam, ale zila jsem rok v Telci a prislo mi, ze rok fakt stacil… :lol: hele, kazdopadne doporucuju si v miste, kam se chcete presunout neco aspon na rok pronajmout. par navstev ti nikdy neda celkovy obraz a ja se uz stehovala na velkou dalku hodnekrat a ty prvni dojmy opravdu dost klamou (v dobrem i zlem).
ono byt pak uvazana k domu a pritom nestastna z mista, kde stoji, to je hodne tezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
7.3.15 18:16

@Ali-Ali právě, chcem menší město a prvně určitě pronájem. Já se stěhovala už 12× v 8 různých městech :) :) takže teď už chci něco konečnýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
7.3.15 19:00

Já bydlím mezi Třeští a Jihlavou, a Třest je dobrá velká vesnice. Postavili jsme si tady dům, já se sem přestěhovala z Brna a nejsem z místa zrovna štastná. Pokud jde o pronájem, tak nemáš téměř co ztratit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.3.15 19:35

Bydlim nedaleko, muj nazor je ten,.ze bys nasla lepsi mesto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
7.3.15 20:17

@Luca86 @Pomka a co tam chybí?? nebo proč je nic moc??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
7.3.15 21:00

Neznam Trest az tak moc dobre, nelibi se mi tam treba namesti… ve srovnani s mestem, kde bydlim, mi neni Trest sympaticka, mam pocit, ze jsou proste lepsi mista. Zalezi, co od mesta ocekavas. Treba je tam vsechno, co potrebujes. Hele, jsou i horsi mista, to je tezky posuzovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
8.3.15 07:29

Je fakt, že to náměstí je tam trochu nenáměsťoví :mrgreen: :mrgreen: Já chci menší město a aby tam byl ten základ no. Doktor, školka, škola, pošta,… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
8.3.15 10:31

@luc2ka to co jmenujes tam urcite je. V tom pripade je Trest ok. Ja myslela treba hriste, bazen, krouzky pro deti, kino… treba neco z toho Trest ma, ale tim si nejsem jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
8.3.15 10:38

@luc2ka @Pomka Jak říká Pompka. Z těch věcí, co jmenuješ, tam všechno je. Lidi mi tam přijdou taky moc sympatičtí, milí.
Každý máme jiné požadavky, ale zkusit to určitě můžeš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.15 12:43

Bazén tam není, jinak z tvých požadavků je tam vše. Plus kino, nějaká ta kultura taky,
kroužky pro děti, hřiště. Akorát práce tam není, můžu se zeptat odkud jste?

• Citovat
  • Upravit
2368
8.3.15 13:01
@Anonymní píše:
Bazén tam není, jinak z tvých požadavků je tam vše. Plus kino, nějaká ta kultura taky,
kroužky pro děti, hřiště. Akorát práce tam není, můžu se zeptat odkud jste?

Z Polné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.15 13:37

Tak to zase není tak daleko ;-) Za zkoušku nic nedáš zase taková p.del světa to není :-D

• Citovat
  • Upravit
6323
21.8.16 13:33

@luc2ka jak to dopadlo? Přestěhovali jste se do Třeště?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2368
22.8.16 11:26
@fifinkaa píše:
@luc2ka jak to dopadlo? Přestěhovali jste se do Třeště?

Naštěstí ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1