Bydlení v Újezdě nad Lesy

23
9.2.12 14:53

bydlení v Újezdě nad Lesy

zdravím všechny,
potřebovala bych nějaké informace o kroužcích v Újezdě nad Lesy. Našla jsem, že v ZŠ je oddělené pracoviště ZUŠ, ale učí se prý jenom kalvír, kytara, flétna a zpěv. Nevíte někdo o dalších možnostech?Dál by mě zajímala nějaká výtvarka a pohyb (tanec, balet..). V nějaké starší diskuzi jsem si přečetla, že na tamní poliklinice jsou dva pediatři - dobrý a hrozný, ale není tam, který je který:-). Uvítám jakékoliv další informace o školách, škole (hlavně jestli je dobrý 1.stupeň, zkušenost s učitelkami a školou celkově - přístup k žákům, aktivity apod.)předem děkuju
 Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
9.2.12 15:10

ahoj, já se tedy mohu vyjádřit jen k těm doktorům - jsou zde dvě dětské lékařky, jak píšeš, přičemž ta dobrá je dr. frňková, ta méně dobrá dr. vráblíková ;-). s ostatním zatím zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.12 15:12

děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.2.12 15:24

Já mám taky zkušenost jenom s doktorkou - Vráblíkovou, ale méně dobrá se mi vůbec nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.12 15:34

děkuju i za tvůj názor!ono je to asi dost subjektivní, co komu sedne. Já bych chtěla nějakou doktorku, která nedává hned atb a nepřehání to s očkováním…teď máme dobrou, ale ta je na Malé Straně a tam se z Újezda dojíždět nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.2.12 15:37

neříkám, že je špatná, ale většina maminek, se kterými jsem zde mluvila, má mnohem lepší zkušenosti s dr. frňkovou. a vyčetla jsem to právě i v diskusích na netu. ostatně dr. frňková má i vynikající reference na www.znamylekar.cz. my jsme u dr. vráblíkové byli jen jednou, a to pouze na převážení, když měla dr. frňková dovolenou, takže její kvality posuzovat nemohu, ale minimálně mi dr. frňková přijde mnohem milejší :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.2.12 15:39

Tak pokud jde o očkování, tak nám sama navrhla posunout Prevenar až po roce a když jsem se jí ted ptala, jestli můžem dát MMR až po 2. roce, tak to taky nebyl problém. S antibiotikama nevím, s tím zatím naštěstí zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.12 15:42

ještě mě napadlo - jakou máte zkušenost s tamními hřišti a s lesem?dá se tam chodit s kočárkem? potkáváte tam lidi, nebo je to tam spíš opuštěné?funguje je tam to mateřské centrum na Blatově?slyšela jsem, že mělo nějaké problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
9.2.12 15:44

Nevím, já zas nemám zkušenost s Dr. Frňkovou, takže posoudit nedokážu, ale zatím jsem neměla špatnou zkušenost ani s Dr. Vráblíkovou :)
My nebydlíme přímo v Újezdě, dojíždíme tam, takže nevím jak je to s tím ostatním..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.2.12 15:53

co se týká hřišť, tak v našem nejbližším okolí je jedno velké s takovými těmi dřevěnými „atrakcemi“ a pak jsou tu různě „roztroušené“ houpačky, pískoviště apod. zkušenost mám zatím jen s těmi houpačkami (synovi je 14 měsíců) :-).

do lesa jsem jezdila velmi často, s kočárkem se tam určitě dá - dá se jít po širokých cestách. už se na to zase těším :-). není to tam úplně opuštěné, ale průvody taky asi nepotkáš :-). hodně záleží, v kterou denní dobu jdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.2.12 16:20

ahoj,
já jsem z Újezda.
Co se týče doktorů - jednoznačně Dr.Frňková,věřím jí na 100%,ATB rozhodně nedává na počkání,s očkováním je více než rozumná,profesionálka každým coulem,stejně tak její sestra,jsou výborný tým.A hlavně milá.A pamatuju si,že ji znal i doktor v Podolí,když nás pouštěli z porodnice :) .Vráblíková-byly jsme tam párkrát,když Frnková měla dovolenou.Mě je osobně strašně nesympatická,někdo ji chválí,ale spousta lidí nadává,jako angínu pozná,ale víc jí moc nevěřím :oops: .Co mi vadí,když dětem berou krev,tak rodiče nesmí být v ordinaci.A taky je Vráblíková v důchodovém věku,takže není moc perspektivní :nevim:

Co se týče školství,neporadím,mám ještě malé dítě.Ale se školkama problém ukrutný,je zde strašně moc dětí a mladých rodin.Slýchávala jsem,že kvalitnější škola než v Ujezdě,je v Běchovicích.Ale to můžou být drby… :lol:
Kroužky- vím že je tu kvalitní baletní kroužek http://www.baletniskolaarabeska.cz/index.php?…
V Klánovicích vedou známý rokenrolový kroužek:
 http://www.siluetapraha.com/…ce/pripravka

Na procházky s kočárkem - super v jakékoliv části Ujezda.Přímo do lesa jsem se já nevydávala,ale vilovými čtvrtěmi denodenně.

Mateřské centrum - o žádném na Blatově nevím..a že bych ho uvítala :lol:
Na Blatově je jen takové malé wellness centrum,chodila jsem tam s dcerou plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.12 16:35

ahoj, strašně děkuju za ty odkazy!dcera chodí na rokenroll ve školce a na balet chce taky a já jsem nedoufala, že v Újezdě to půjde!
tohle jsem našla já, ale nevím, jestli to funguje..http://www.peknyden.cz/katalog/detail/baby-centrum-podmorsky-svet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
9.2.12 16:35

http://www­.peknyden.cz/ka­talog/detail/ba­by-centrum-podmorsky-svet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
9.2.12 16:50

myslím, že to funguje. nemám s tím osobní zkušenost, takže nevím, jak je to s těmi kroužky, ale chodím kolem toho na poštu a děti tam pobíhaly (je to normální rodinný dům se zahradou) :-). na vratech mají ceduli s nějakými informacemi, ale bližší informace bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
9.2.12 16:59

Jo,ten Podmořský svět funguje,ale já to vnímala jako soukromou školku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí