Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
zdravím všechny,
potřebovala bych nějaké informace o kroužcích v Újezdě nad Lesy. Našla jsem, že v ZŠ je oddělené pracoviště ZUŠ, ale učí se prý jenom kalvír, kytara, flétna a zpěv. Nevíte někdo o dalších možnostech?Dál by mě zajímala nějaká výtvarka a pohyb (tanec, balet..). V nějaké starší diskuzi jsem si přečetla, že na tamní poliklinice jsou dva pediatři - dobrý a hrozný, ale není tam, který je který:-). Uvítám jakékoliv další informace o školách, škole (hlavně jestli je dobrý 1.stupeň, zkušenost s učitelkami a školou celkově - přístup k žákům, aktivity apod.)předem děkuju
Lucie
ahoj, já se tedy mohu vyjádřit jen k těm doktorům - jsou zde dvě dětské lékařky, jak píšeš, přičemž ta dobrá je dr. frňková, ta méně dobrá dr. vráblíková
. s ostatním zatím zkušenost nemám.
Já mám taky zkušenost jenom s doktorkou - Vráblíkovou, ale méně dobrá se mi vůbec nezdá ![]()
děkuju i za tvůj názor!ono je to asi dost subjektivní, co komu sedne. Já bych chtěla nějakou doktorku, která nedává hned atb a nepřehání to s očkováním…teď máme dobrou, ale ta je na Malé Straně a tam se z Újezda dojíždět nedá.
neříkám, že je špatná, ale většina maminek, se kterými jsem zde mluvila, má mnohem lepší zkušenosti s dr. frňkovou. a vyčetla jsem to právě i v diskusích na netu. ostatně dr. frňková má i vynikající reference na www.znamylekar.cz. my jsme u dr. vráblíkové byli jen jednou, a to pouze na převážení, když měla dr. frňková dovolenou, takže její kvality posuzovat nemohu, ale minimálně mi dr. frňková přijde mnohem milejší
.
Tak pokud jde o očkování, tak nám sama navrhla posunout Prevenar až po roce a když jsem se jí ted ptala, jestli můžem dát MMR až po 2. roce, tak to taky nebyl problém. S antibiotikama nevím, s tím zatím naštěstí zkušenost nemám.
ještě mě napadlo - jakou máte zkušenost s tamními hřišti a s lesem?dá se tam chodit s kočárkem? potkáváte tam lidi, nebo je to tam spíš opuštěné?funguje je tam to mateřské centrum na Blatově?slyšela jsem, že mělo nějaké problémy..
Nevím, já zas nemám zkušenost s Dr. Frňkovou, takže posoudit nedokážu, ale zatím jsem neměla špatnou zkušenost ani s Dr. Vráblíkovou ![]()
My nebydlíme přímo v Újezdě, dojíždíme tam, takže nevím jak je to s tím ostatním..
co se týká hřišť, tak v našem nejbližším okolí je jedno velké s takovými těmi dřevěnými „atrakcemi“ a pak jsou tu různě „roztroušené“ houpačky, pískoviště apod. zkušenost mám zatím jen s těmi houpačkami (synovi je 14 měsíců)
.
do lesa jsem jezdila velmi často, s kočárkem se tam určitě dá - dá se jít po širokých cestách. už se na to zase těším
. není to tam úplně opuštěné, ale průvody taky asi nepotkáš
. hodně záleží, v kterou denní dobu jdeš.
ahoj,
já jsem z Újezda.
Co se týče doktorů - jednoznačně Dr.Frňková,věřím jí na 100%,ATB rozhodně nedává na počkání,s očkováním je více než rozumná,profesionálka každým coulem,stejně tak její sestra,jsou výborný tým.A hlavně milá.A pamatuju si,že ji znal i doktor v Podolí,když nás pouštěli z porodnice
.Vráblíková-byly jsme tam párkrát,když Frnková měla dovolenou.Mě je osobně strašně nesympatická,někdo ji chválí,ale spousta lidí nadává,jako angínu pozná,ale víc jí moc nevěřím
.Co mi vadí,když dětem berou krev,tak rodiče nesmí být v ordinaci.A taky je Vráblíková v důchodovém věku,takže není moc perspektivní ![]()
Co se týče školství,neporadím,mám ještě malé dítě.Ale se školkama problém ukrutný,je zde strašně moc dětí a mladých rodin.Slýchávala jsem,že kvalitnější škola než v Ujezdě,je v Běchovicích.Ale to můžou být drby… ![]()
Kroužky- vím že je tu kvalitní baletní kroužek http://www.baletniskolaarabeska.cz/index.php?…
V Klánovicích vedou známý rokenrolový kroužek:
http://www.siluetapraha.com/…ce/pripravka
Na procházky s kočárkem - super v jakékoliv části Ujezda.Přímo do lesa jsem se já nevydávala,ale vilovými čtvrtěmi denodenně.
Mateřské centrum - o žádném na Blatově nevím..a že bych ho uvítala ![]()
Na Blatově je jen takové malé wellness centrum,chodila jsem tam s dcerou plavat.
ahoj, strašně děkuju za ty odkazy!dcera chodí na rokenroll ve školce a na balet chce taky a já jsem nedoufala, že v Újezdě to půjde!
tohle jsem našla já, ale nevím, jestli to funguje..http://www.peknyden.cz/katalog/detail/baby-centrum-podmorsky-svet
http://www.peknyden.cz/katalog/detail/baby-centrum-podmorsky-svet
myslím, že to funguje. nemám s tím osobní zkušenost, takže nevím, jak je to s těmi kroužky, ale chodím kolem toho na poštu a děti tam pobíhaly (je to normální rodinný dům se zahradou)
. na vratech mají ceduli s nějakými informacemi, ale bližší informace bohužel nemám.
Jo,ten Podmořský svět funguje,ale já to vnímala jako soukromou školku ![]()