Byt od OKD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
8.2.12 20:44

Byt od OKD

Přeji hezký večer. Chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s hornickým bytem. Dostali jsme s manželem nabídku na hornický byt. Ale nevím co od toho čekat.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
8.2.12 20:48

Jeden muj znamy take dostal…
Musel opravit vse, od podlah po stropy, nebylo to jeho a mel vysoky najem… za me osobne nebrat ani nahodou!!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.2.12 21:00

Nebrat. Bydlím v Karviné a všichni z RPG bytů utíkají kvůli obrovskému nájmu. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.2.12 21:03

No já právě taky slyšela, že tam nájem 10 000,– :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
8.2.12 21:09

I víc, je to mazec. Ale menšinu, tu si tam hýčkají, však oni jim to z města z dávek zaplatí ty nájmy. :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.2.12 21:14
chips píše:

I s hypotekou budete mit skoro stejne drahe bydleni!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.2.12 21:15

No jsem zvědavá… byt je po celkové rekonstrukci. Tak se necháme s manželem překvapit co na nás vybali. Maximálně poděkuji otočím se na patě a odejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.12 21:17

nebrat, třeba v Porubě jeto úplná tragédie, lidi nemůžou do bytů investovat, protože jim to muže Bakala i s židlemi pod pr*delemi prodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
8.2.12 21:22
Barca12345 píše:
chips píše:

No to o hypotéku máme zažádáno, ale byt žádný, který by vyhovoval našim představám. Jak bych to řekla " za málo peněz hodně muziky" :palec:
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
8.2.12 21:39
chips píše:
Barca12345 píše:
chips píše:
No to o hypotéku máme zažádáno, ale byt žádný, který by vyhovoval našim představám. Jak bych to řekla " za málo peněz hodně muziky" :palec:
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď. :nevim:

Myslím, že na koupi bytu je teď docelý dobrý čas. S byty OKD jsou fakt jen problémy, co tak slyším od známých. A myslím, že je lepší splácet ne o moc vyšší hypotéku s tím, že si platíte svoje, než to cpát do nájmu - z toho pak nebudete mít nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
8.2.12 21:49
Markéta2208 píše:
chips píše:
Barca12345 píše:
chips píše:
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď. :nevim:
Myslím, že na koupi bytu je teď docelý dobrý čas. S byty OKD jsou fakt jen problémy, co tak slyším od známých. A myslím, že je lepší splácet ne o moc vyšší hypotéku s tím, že si platíte svoje, než to cpát do nájmu - z toho pak nebudete mít nic…

Presne, navic, byty se ted spatne prodavaji, trh je zahlcen a ceny jdpou srazit neskutecne dolu (delam v oboru)… fakt se vam, nelibil ani jeden, jo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí