Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Přeji hezký večer. Chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s hornickým bytem. Dostali jsme s manželem nabídku na hornický byt. Ale nevím co od toho čekat.
![]()
Jeden muj znamy take dostal…
Musel opravit vse, od podlah po stropy, nebylo to jeho a mel vysoky najem… za me osobne nebrat ani nahodou!!! ![]()
Nebrat. Bydlím v Karviné a všichni z RPG bytů utíkají kvůli obrovskému nájmu.
![]()
I víc, je to mazec. Ale menšinu, tu si tam hýčkají, však oni jim to z města z dávek zaplatí ty nájmy.
![]()
chips píše:
No já právě taky slyšela, že tam nájem 10 000,–
I s hypotekou budete mit skoro stejne drahe bydleni!!!!
No jsem zvědavá… byt je po celkové rekonstrukci. Tak se necháme s manželem překvapit co na nás vybali. Maximálně poděkuji otočím se na patě a odejdu.
nebrat, třeba v Porubě jeto úplná tragédie, lidi nemůžou do bytů investovat, protože jim to muže Bakala i s židlemi pod pr*delemi prodat
Barca12345 píše:chips píše:I s hypotekou budete mit skoro stejne drahe bydleni!!!!
No to o hypotéku máme zažádáno, ale byt žádný, který by vyhovoval našim představám. Jak bych to řekla " za málo peněz hodně muziky" ![]()
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď. ![]()
chips píše:Barca12345 píše:No to o hypotéku máme zažádáno, ale byt žádný, který by vyhovoval našim představám. Jak bych to řekla " za málo peněz hodně muziky"chips píše:I s hypotekou budete mit skoro stejne drahe bydleni!!!!
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď.
Myslím, že na koupi bytu je teď docelý dobrý čas. S byty OKD jsou fakt jen problémy, co tak slyším od známých. A myslím, že je lepší splácet ne o moc vyšší hypotéku s tím, že si platíte svoje, než to cpát do nájmu - z toho pak nebudete mít nic…
Markéta2208 píše:chips píše:Myslím, že na koupi bytu je teď docelý dobrý čas. S byty OKD jsou fakt jen problémy, co tak slyším od známých. A myslím, že je lepší splácet ne o moc vyšší hypotéku s tím, že si platíte svoje, než to cpát do nájmu - z toho pak nebudete mít nic…Barca12345 píše:No to o hypotéku máme zažádáno, ale byt žádný, který by vyhovoval našim představám. Jak bych to řekla " za málo peněz hodně muziky"chips píše:I s hypotekou budete mit skoro stejne drahe bydleni!!!!
Zvažujeme jestli to fakt zvládnem utáhnout se dvěma dětma. Buď jít do podnájmu na 3 roky a pak koupit byt nebo ho koupit teď.
Presne, navic, byty se ted spatne prodavaji, trh je zahlcen a ceny jdpou srazit neskutecne dolu (delam v oboru)… fakt se vam, nelibil ani jeden, jo? ![]()