Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak to bude holka těžké. Kdybys aspoň věděla, zda to byl dům nebo byt, zda k pronájmu nebo k prodeji…???
Takhle ti nezbývá než všechno projet.
A že tam je toho spousta. Ale taky může být, že už tam není, že se prodal (pronajal) a inzerát (realitu) stáhli… ![]()
V historii prohlížeče to nenajdeš? ![]()
Zakladatelko, hledala jsem asi hodinu a nenašla. Je tam toho strašně hodně, to se nedá. Ale opravdu mě zajímá,jak ta kuchyň vypadá, chtěla bych ji vidět.
Byla ta kuchyň vidět aspoň hned v náhledu, nebo až po rozklidnutí té nemovitosti? Já to už ale balím, chce se mi spát.
Ale ráda bych pomohla…
je to ale „jehla v kupce sena“.
Jo a Bambule má pravdu, možná že už to prodali… ![]()
Maddlen píše:
Zakladatelko, hledala jsem asi hodinu a nenašla. Je tam toho strašně hodně, to se nedá. Ale opravdu mě zajímá,jak ta kuchyň vypadá, chtěla bych ji vidět.Byla ta kuchyň vidět aspoň hned v náhledu, nebo až po rozklidnutí té nemovitosti? Já to už ale balím, chce se mi spát.
Ale ráda bych pomohla…
je to ale „jehla v kupce sena“.Jo a Bambule má pravdu, možná že už to prodali…
Kde jsi všude hledala? Aby mohla zakladatelka případně eliminovat to, kde to není… ![]()
No procházela jsem domy. Zadala jsem si vyhledat nbovostavby a po rekonstrukci - předpokládám, že to tak bude (pokud to není byt), v barabizně by taková fajnová kuchyň těžko byla. (No ale třeba se pletu…) a co mi vyjelo tak jsem shlédla asi 10 stran.
Já koukala i na staré barabizny, divila jsem se, že na povrchu fuj a uvnitř pěkné.
Ale je toho hafo… Kdyby aspoň zakladatelka věděla, zda je to byt nebo dům, to už by se výběr zúžil… ![]()
bambule45 píše:
Já koukala i na staré barabizny, divila jsem se, že na povrchu fuj a uvnitř pěkné.Ale je toho hafo… Kdyby aspoň zakladatelka věděla, zda je to byt nebo dům, to už by se výběr zúžil…
taky nic nemůžu najít asi to už stáhli
Hledat v historii mě nenapadlo
ale už jsem ji projela (zatím jen domy) a nenašla
bylo tam pár inzerátů už smazaných, tak doufám že to nebyl on. Ale jdu hledat dál ![]()
Jinak moc děkuju za pomoc ![]()
až až to najdeš pokud to najdeš tak sem hod odkaz na tu kuchyn
,ráda se inspirovat budu
pořádně prohelsej historii takhle to opravdu nenajdem a to se snažím pocstivě a už mě to ani nebaví,nenínto možný domů je přes 130 stráneka bytů taky tak to bys ty a všichni dohromady muse,i být cvoci ![]()
Prohledala jsem veškerý prodej co jsem v historii měla a nic
ještě večer zkusím projet pronájem ale mám pocit že byl na prodej, dost už jich taky bylo smazaných tak opravdu doufám že to nebyl on
anonym,nía kdyby byl tak bych se zeptala nějakého kdo rozumí interiérům,třeba by ti to taky udělal předlohu
Chtěla bych poprosit ty co se nudí aby mi pomohly najít jeden dům nebo byt (teď bohužel přesně nevím
)

Jde mi o jeho kuchyň, je celá z cihel bez dvířek a je tam jen masivní pracovní deska + zabudované poličky ve zdi. Je v Libereckém kraji a na stránce sreality.
Kuchyň bych chtěla realizovat u nás ale jak hledám a hledám nemůžu ji nalézt tak mě napadlo že pokud nás bude víc tak ji určitě najdem
Případným „hledačům“ moc děkuji