Pomozte mi prosím najít dům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.2.12 22:37

Pomožte mi prosím najít dům

Chtěla bych poprosit ty co se nudí aby mi pomohly najít jeden dům nebo byt (teď bohužel přesně nevím :oops: )
Jde mi o jeho kuchyň, je celá z cihel bez dvířek a je tam jen masivní pracovní deska + zabudované poličky ve zdi. Je v Libereckém kraji a na stránce sreality.
Kuchyň bych chtěla realizovat u nás ale jak hledám a hledám nemůžu ji nalézt tak mě napadlo že pokud nás bude víc tak ji určitě najdem :palec:
Případným „hledačům“ moc děkuji :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
743
5.2.12 23:44

Tak to bude holka těžké. Kdybys aspoň věděla, zda to byl dům nebo byt, zda k pronájmu nebo k prodeji…??? :think: Takhle ti nezbývá než všechno projet. :zed: A že tam je toho spousta. Ale taky může být, že už tam není, že se prodal (pronajal) a inzerát (realitu) stáhli… :zed:
V historii prohlížeče to nenajdeš? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.2.12 23:50

Zakladatelko, hledala jsem asi hodinu a nenašla. Je tam toho strašně hodně, to se nedá. Ale opravdu mě zajímá,jak ta kuchyň vypadá, chtěla bych ji vidět. :-) Byla ta kuchyň vidět aspoň hned v náhledu, nebo až po rozklidnutí té nemovitosti? Já to už ale balím, chce se mi spát. :-) Ale ráda bych pomohla… :hug: je to ale „jehla v kupce sena“.

Jo a Bambule má pravdu, možná že už to prodali… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
5.2.12 23:55
Maddlen píše:
Zakladatelko, hledala jsem asi hodinu a nenašla. Je tam toho strašně hodně, to se nedá. Ale opravdu mě zajímá,jak ta kuchyň vypadá, chtěla bych ji vidět. :-) Byla ta kuchyň vidět aspoň hned v náhledu, nebo až po rozklidnutí té nemovitosti? Já to už ale balím, chce se mi spát. :-) Ale ráda bych pomohla… :hug: je to ale „jehla v kupce sena“.Jo a Bambule má pravdu, možná že už to prodali… :-(

Kde jsi všude hledala? Aby mohla zakladatelka případně eliminovat to, kde to není… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.2.12 00:27

No procházela jsem domy. Zadala jsem si vyhledat nbovostavby a po rekonstrukci - předpokládám, že to tak bude (pokud to není byt), v barabizně by taková fajnová kuchyň těžko byla. (No ale třeba se pletu…) a co mi vyjelo tak jsem shlédla asi 10 stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.2.12 00:50

Já koukala i na staré barabizny, divila jsem se, že na povrchu fuj a uvnitř pěkné. :lol: Ale je toho hafo… Kdyby aspoň zakladatelka věděla, zda je to byt nebo dům, to už by se výběr zúžil… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
6.2.12 07:04
bambule45 píše:
Já koukala i na staré barabizny, divila jsem se, že na povrchu fuj a uvnitř pěkné. :lol: Ale je toho hafo… Kdyby aspoň zakladatelka věděla, zda je to byt nebo dům, to už by se výběr zúžil… :zed:

taky nic nemůžu najít asi to už stáhli

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 07:05

Jinak když neví přesně tak to je těžká věc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.12 14:27

Hledat v historii mě nenapadlo :oops: ale už jsem ji projela (zatím jen domy) a nenašla :( bylo tam pár inzerátů už smazaných, tak doufám že to nebyl on. Ale jdu hledat dál :palec:

Jinak moc děkuju za pomoc :hug:

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 15:41

ti vyl pronájem nebo prodej

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 15:45

až až to najdeš pokud to najdeš tak sem hod odkaz na tu kuchyn :potlesk: ,ráda se inspirovat budu

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 16:17

tak 10 stran domů trpojito a nic

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 16:20

pořádně prohelsej historii takhle to opravdu nenajdem a to se snažím pocstivě a už mě to ani nebaví,nenínto možný domů je přes 130 stráneka bytů taky tak to bys ty a všichni dohromady muse,i být cvoci :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.12 17:39

Prohledala jsem veškerý prodej co jsem v historii měla a nic :( ještě večer zkusím projet pronájem ale mám pocit že byl na prodej, dost už jich taky bylo smazaných tak opravdu doufám že to nebyl on

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
6.2.12 19:14

anonym,nía kdyby byl tak bych se zeptala nějakého kdo rozumí interiérům,třeba by ti to taky udělal předlohu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max