Byl jste teď někdo v Geyeru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Byl jste teď někdo v Geyeru?
Hallo holky ![]()
Chystáme se s rodinou plavat do Geyeru - akvapark u našich západních sousedů - ale nemůžu na webu najít, zda má normálně otevřeno. Jejich webovky, které dřív fungovaly, nyní nefungují, jde o tyto: http://www.freizeitbad-greifensteine.de/ a strejda google taky nechce poradit,..bojíme se, abychom tam nepřijeli a pak tam nebyla cedule že ende schluss
Tak jestli jste tam někdo nebyl, v nedávné době, nejlépe včera
, a víte, že mají normálně otevřeno a jen jim nejdou webovky a není to, že krachli.
Nebo někdo z vašich známých jestli tam nedávno nebyl..? Když se nedopátrám, asi pojedeme radši do Marienbergu. Sice máme radši Geyer, ale sichr je sichr.
..jsem to koukám napsala jak správná holka ze Sudet.
Tak vielen dank za radu, MOC DÍKY!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli nevis, jak je to s plavanim kojencu v Geyeru? Jeste jsme nikde nebyli a klidne bysme prvne jeli tam. Mame 10m dceru. Staci plavaci plinka nebo potrebuje i plavky? A jaka je teplota vody? Cena? Pokud nevis, nevadi a dekuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tjudit jé, tak aspoň někdo se ozval..
nám je taky 10m
Měla by stačit plavací plínka. Ten Geyer je dobrej v tom, že je tam prostor pro suchozemský hraní mezi těma bazénama, čili mladší dítě může být chvíli ve vodě a pak si hrát na suchu a rodiče se můžou u něj vystřídat a se starším nemusíš odejít kvůli malýmu předčasně. A cena byla nějak v pohodě, ani nevím. Hlavně se mi líbí na tom Geyeru, kromě teda tohohle zabavení pro malý dítě, že tam bývá málo lidí. Ovšem bojím se právě, jestli jich tam není zas až moc málo, že by to zavřeli..
Teplo tam je, a navíc je tam i hospoda. Mně se tam líbí víc než v Marienbergu. Ale ten je taky docela dobrej. A líp se tam jede. Ta cesta přes hory není nic moc. A do MB jedeš přes Chomutov.. Ale nevím, odkud jste. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Segra s detma tam jezdi a moc si to tam chvali, ze tam prave nebyva moc lidi, byli tam i nekdy mezi svatkama, takze zavrene to neni, akorat si nevsimla, jak je to tam s malyma prckama. Cesta pres hory nam nevadi, jsme zvykli
Tak se asi vydame tam, chteli jsme do CV, ale mame to skoro stejne daleko do Geyeru a jeste nakoupime prikrmy a kase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.