Restaurace/kavárna Pardubice - baby friendly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Restaurace/kavarna Pardubice -baby friendly
Ahoj holky,
Moc rada bych vas poprosila o radu-zitra se chystame do Pardubic na schuzku a hledame, kam si sednout. S sebou budeme mit dvouleteho syna, takze nejaky podnik baby friendly.Jist pravdepodobne nebudeme, ale jeden nikdy nevi, jak se to protahne/bude chut. Takze, pokud o necem vhodnem pro deti v Pardubicich (nikoli okoli Pardubic, ale fakt Pardubice) vite, budu moc vdecna za tipy
Zatim vim jen o Cartellone, tak to mam v zaloze.Ale.kdyby byly jeste jine tipy, budu moc rada!
Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V Afi paláci v patře je samotná kavárna s takovým tim molitanovym hřištatkem a na druhe straně patra klasicke stanky s asijskou kuchyni, kfc, nejake bagety atp a u toho je take nejake takove hriste, myslim i s balonky a tak… Tam je teda vecne narvano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLL Diky,to me napadlo, ze tam neco bude.Ale do OC se fakt nehodi to, proc do Pardubic jedeme
V nejhorsim to zkusime, ale jako posledni zalohu mam tu Cartellone-ale je toi hotel, a prijde mi, ze tam moje dite udela docela virval…tak hledam neco jineho a vic pro nej…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak ja tyhle prostory po pardubicich moc nemonitoruju, jsem z chrudimi, afi je pro nas jen takova chvilkova navsteva, tak me to napadlo, kdyz se nikdo neozval s nicim lepsim ![]()
Ale na netu jsem nasla toto a to vypada velmi dobre ![]()
http://balooncafe.cz/kontakt/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LLLL Ted jsem to taky nasla…a uz poslala druhe strane, co oni na to…ja znam z Pardubic jen CEZ arenu z detstvi-pochazim z toho kraje.Ale Pce jinak vubec, a oni maji deti 25 a 19,tak takove podniky, co potrebujeme se synem, neznaji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono jich tam asi ani moc neni, jak tak na to koukam… To uz jich je vic tady v chrudimi
Ale tohle se mi moc libi a myslim, ze nasemu mlademu by to taky vyhovovalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Velmi doporučuji baloon Cafe na Karlovině…super pro děti, výborná káva a prostředí…http://balooncafe.cz/ vstupné tam teda platí děti a to 70 Kč od 1 roka do 5 let a pak myslím 80 starší, ale je to časové neomezené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak pokud by jste i jedli mají tam např. i tousty nebo pizu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.