Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ber kyselinu listovou
Pro hormonální rovnováhu můžeš kontryhel, zlatobýl, měsíček,… Více méně v těle ženy se má vyvinout nový život, takže potřebuje zásoby vitaminů a minerálů a živin z pestré vyvážené stravy, ale hlavně se nestresovat, jíst intuitivně a bylinky brát jako podporu pro psychickou pohodu. ![]()
@Anonymní píše:
Ber kyselinu listovouPro hormonální rovnováhu můžeš kontryhel, zlatobýl, měsíček,… Více méně v těle ženy se má vyvinout nový život, takže potřebuje zásoby vitaminů a minerálů a živin z pestré vyvážené stravy, ale hlavně se nestresovat, jíst intuitivně a bylinky brát jako podporu pro psychickou pohodu.
Děkuji moc
Doufám, že mě neukamenujete tady… Nejsem žádný dealer… Ale za mě TianDe… Měla jsem fakt problémy a TianDe vložky mi pomohly… Teď už jejich kosmetiku nepoužívám, ale kdybych chtěla znovu otěhotnět, tak do toho jdu zas ![]()
@lucka456 píše:
Doufám, že mě neukamenujete tady… Nejsem žádný dealer… Ale za mě TianDe… Měla jsem fakt problémy a TianDe vložky mi pomohly… Teď už jejich kosmetiku nepoužívám, ale kdybych chtěla znovu otěhotnět, tak do toho jdu zas
Jak to myslíte?
@Petrussee píše:
Já brala kyselinu listovou akorát
Jak se má brát? Kdy se začíná brat? Při ms nebo je to jedno?
@terys1 píše:
Já doporučuji gynex
Zajímalo by mě, kdy se má začít brát? Jak často atd?
Brala jsem jednou denně ráno, je to jako doplněk, bere se, když chceš otěhotnět a během těhotenství, hlavně první trimestr, důležitá na vývoj plodu
, můžeš začít brát hned ![]()
@Petrussee píše:
Brala jsem jednou denně ráno, je to jako doplněk, bere se, když chceš otěhotnět a během těhotenství, hlavně první trimestr, důležitá na vývoj plodu, můžeš začít brát hned
Super děkuji, jste skvělá. Kdybych měla nějaké otázky mohu napsat zprávu nebo něco? Ať nespamuji tu? ![]()
Nám pomohly bylinkove caje - ja jsem pila kontryhelovy caj a manzel caj z kotvicniku. Sypane, 1-2lzicky denne. Predtim jsme se 2 mesice neuspesne snazili, s caji jsem otehotnela hned prvni mesic piti. Ja jsem caj pila prvnich 14 dni cyklu, manzel pil cely mesic ![]()
Plus uz jsem k tomu pul roku zobala 1× denne kyselinu listovou.
Zdravím, jen bych se chtěla zeptat? Mate odzkoušené nějaké bylinky na pomoc k otěhotnění nebo tinktury?