Bylinné čaje Leros a Megafyt

2773
5.2.06 17:25

Bylinné čaje Leros a Megafyt

Ahoj, ráda bych znala vaše zkušenosti, případně výhrady k dětským řadám čajů výše uvedených značek. Malému je půl roku pryč, zatím bez debat pije teplou (fuj :lol: ) vodu, ale ráda bych mu to zpestřila právě nějakým bylinkovým čajíkem.
Jsou byliny v jejich čajích vhodné i pro potenciální alergiky? O heřmánku vím, ale co třeba anýz, šípek, máta, meduňka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
5.2.06 17:33

Já jsem s těmito čaji spokojená, i když Leros nám moc nejel. Navíc (ale to všechny čaje bylinkové) bylinkový čaj byl brzy takový nějaký zkalený. Radši máme Megafyty (třešňový a na kašel a nachlazení vedou). Vlastně od Megafytu jedem prakticky ve všech příchutích, aby se neohrály:) Nepřislazuju a jsou OK.
Jinak pokud ti pije vodu bez problémů, tak to vyloženě nenahrazuj, spíš tam kdyžtak jen prdni sem tam čaj. Bu´d za to ráda:)
Jinak malá má AE a žádný vliv jsem zatím neobjevila.
A dobrý jsou ty čaje na dobrou noc. Vyloženě nefungujou (teda aspoň nám):)
Co jinak dělám je, že když malá čaj dopíjí, tak jí ho klidně doliju vodou, nebo může být naředěnější.Neohřívám. Ráno udělám a až vypije, tak vypije. Pije i studené.
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.2.06 17:36

Ještě bych napsala, než zkusíte jiný druh, tak vždy radši vyčkej pár dní a já se vyhýbala čaji s příchutí citronu a omeranče, radši - pomeranč jsme prubly až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
5.2.06 18:10

Ahoj,

priklanam sa k tomu, co pisala Gabinka, ak ti pije vodu, bud rada a zbytocne ju od toho neoducaj :D

S ovocnymi cajami som zacala prakticky az teraz, cele leto pil Radko vodu, preto si myslim, ze rozne tie exoticke prichute mozu pockat. Ak uz zacat s cajom, asi by som skusila najprv fenyklovy (od Megafytu). Teraz ma Radko oblubeny od Megafytu caj pri nachladnuti, beriem to tak malinko aj ako prevenciu teraz v zime… :D tak ten by tiez nemusel byt zly. Ale dost vela ho naried a neslad.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
1468
5.2.06 19:21

Ahoj.

Radimkovi jako malinkému bylinkové vůbec nechutnaly, ale teď si na ně zvykl. Jako první pytlíkový jsme měli třešňový od Megafytu - ten mu chutnal, jen ty občas zabarvené věci a fleky na puse, když se pokoušel o samostatné pití :roll: .
Střídáme i s Lerosem - jak ovocným, tak bylinkovým. Myslím, že jsou všechny fajn. :wink:

Beruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
5.2.06 19:59

Ahoj,
Jiřík má nejradši třešňový od megafytu, ale bylinkový taky vypije. Střídám bylinkový s ovocným. Nedoslazuju je.
Také souhlasim s Gabčou, buď ráda, že ti pije vodu.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.2.06 20:45

Holky dík,
já jsem ráda, že bere vodu (předtím pil i fenyklový čajík, když špatně kakal), ale teplá voda mi přijde fůůůůůůůůůůj, tak jsem si říkala, že mu z toho udělám aspoň teplý čaj (studenou vodu ani pokojovou teplotu nesce, to předstírá, že se dusí :-D). Šla bych jedině do toho třešňového nebo spacího. Jestli to zkusím bude to Megafyt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.2.06 21:25

Hájinko, tak přesně takhle to cejtim i já - fůůůj teplá voda:) To víš, a ty „xichty“ přihlížejících, když vidí, co jí dávám:)
Myslím, že v klídku sem tam něco pr ozměnu zkuste, ale myslím, že je fajn vydržet na střídání s převahou vody čisté:)
Přeji dobrou chuť!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
6.2.06 14:59

A jaký máte názor na ty granulované čaje z Hippu? Malá si na ně dost zvykla, mně přijdou, že jsou hodně sladké, tak jí aspoň dávám poloviční dávkování než píšou na obale. Ale samotnou vodu bych do ní teda nedostala, tak buď ráda, že ti ji malý vypije… :)
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky