Byt na východozápad

1638
28.2.12 09:49

Byt na východozápad

dobrý den, máte někdo prosím byt, myslím tedy okna směřovaná na východ-západ?
jak vám tam svítí sluníčko? je to slunný byt? díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
433
28.2.12 09:56

Ano, takovy byt je slunny, protoze rano sviti od vychodu a pozdeni odpoledne od zapadu. Zalezi ovsem take na dispozici, oknech, patre umisteni bytu atd…nejhorsi orientace je sever.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.2.12 09:58

ahoj
ja mam loznici a pokojik na vychod, v lete mi tam sviti uz od treba peti rano, v pokojicku az do poledne, nekdy i dele, dale mame obyvak na jihozapad, tam sviti od pul jedne az do sedmi, pul osme a kuchyn na zapad, tam zacina slunce svitit od ctyr do te doby nez zapadne. Ano, slunny byt to je, nekdy az moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.2.12 10:14

Jojo, slunný je… hlavně odpoledne, když svítí sluníčko… ráno nás budí v polovině domu… svítí do ložnice, obýváku a jednoho dětského pokoje, odpoledne svítí do kuchyně a druhého pokojíčku a svítí a svítí, dokud nezapadne… na téhle straně bytu máme venkovní dřevěné žaluzie, je to mnohem účinnější ochrana před sluncem a horkem, než obyčejné vnitřní žaluzie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
28.2.12 10:14

Mame loznici na vychod,sviti nam tam od sameho rana az nekdy do 11ti a na zapad mame kuchyn a obyvak a tam nam sviti tak od 13ti az do zapadu slunce :)
Takhle mi to naprosto vyhovuje :) Byt je slunny dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.2.12 10:38

uff tak to jsem ráda, tam je pokojík a obyvák a kuchyně na východ-západ a ložnice a část kuchyně na východ…
budeme ho kupovat a zítra podepisujeme smlouvu, tak jsem si to chtěla ještě ověřit
včera jsme tam byli,kolem 3 hodiny a svítilo do obýváků jakoby z úhlu šikmo..ale asi jak sluníčko bude postupovat dál, tak bude svítit do celého obýváku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
28.2.12 17:13

tak se omlouvám, tak se to spletla, říkal přítel je to jinak, jdu založit nové téma ha :-) ach jo,sorry :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí