Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
dobrý den, máte někdo prosím byt, myslím tedy okna směřovaná na východ-západ?
jak vám tam svítí sluníčko? je to slunný byt? díky moc.
Ano, takovy byt je slunny, protoze rano sviti od vychodu a pozdeni odpoledne od zapadu. Zalezi ovsem take na dispozici, oknech, patre umisteni bytu atd…nejhorsi orientace je sever.
ahoj
ja mam loznici a pokojik na vychod, v lete mi tam sviti uz od treba peti rano, v pokojicku az do poledne, nekdy i dele, dale mame obyvak na jihozapad, tam sviti od pul jedne az do sedmi, pul osme a kuchyn na zapad, tam zacina slunce svitit od ctyr do te doby nez zapadne. Ano, slunny byt to je, nekdy az moc.
Jojo, slunný je… hlavně odpoledne, když svítí sluníčko… ráno nás budí v polovině domu… svítí do ložnice, obýváku a jednoho dětského pokoje, odpoledne svítí do kuchyně a druhého pokojíčku a svítí a svítí, dokud nezapadne… na téhle straně bytu máme venkovní dřevěné žaluzie, je to mnohem účinnější ochrana před sluncem a horkem, než obyčejné vnitřní žaluzie…
Mame loznici na vychod,sviti nam tam od sameho rana az nekdy do 11ti a na zapad mame kuchyn a obyvak a tam nam sviti tak od 13ti az do zapadu slunce ![]()
Takhle mi to naprosto vyhovuje
Byt je slunny dost.
uff tak to jsem ráda, tam je pokojík a obyvák a kuchyně na východ-západ a ložnice a část kuchyně na východ…
budeme ho kupovat a zítra podepisujeme smlouvu, tak jsem si to chtěla ještě ověřit
včera jsme tam byli,kolem 3 hodiny a svítilo do obýváků jakoby z úhlu šikmo..ale asi jak sluníčko bude postupovat dál, tak bude svítit do celého obýváku..
tak se omlouvám, tak se to spletla, říkal přítel je to jinak, jdu založit nové téma ha
ach jo,sorry ![]()