Stěhování do ciziny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
24.2.12 20:22

stehovani do ciziny

Ahoj premyslime ze by jsme chteli odcestovat do ciziny a zustat tam.Chtela jsem se zeptat jestli nevite treba kam.A jestli nemate nejake zname kteri takhle odcestovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Scarlett2011
24.2.12 20:33

Ono to takhle asi nepujde. Ted neni situace ruzova nikde. Treba tady v Anglii je celkem tezke sehnat praci. V Londyne to asi bude lepsi, ale.. :think:
Rozhodne musite mit velkou financni rezervu. Tzv. minimalne na 4-6 mesicu zivota v zahranici, protoze pokud si nenajdete hned praci, tak byste se museli hned vracet, protoze byste nemeli z ceho zit. Na to doplati spousta lidi.
Dale je dulezite vse si o zemi a praci v dane zemi zjistit.
Do jake zeme neporadim, to asi zalezi, jaky cizi jazyk umite a o jakou profesi chcete zadat?
Tady v UK je celkem nemozne ziskat konto v bance, praci a byt pokud aspon jedno z toho uz nemate. Proste prijet sem jen tak a nic nemit zarizene je celkem o hubu v dnesni dobe.
Jde ale o to, jakou mate predstavu, jestli mate rodinu nebo jste jen dva, jake mate vzdelani, jak dobre umite jazyk.......

• Citovat
  • Upravit
9511
24.2.12 20:35

…no to si ráda počtu, kam tě s takovejma podrobnostma odtuď pošlou :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2618
24.2.12 20:35

Ahoj, tak my zijeme v Belgii uz 3 roky, ale zustat tu nechceme :lol: Takze za me Belgie ne :mrgreen: Koukala bych se hodne na jazyk jakym se mluvi, abyste dobre zapadli a pak taky na mentalitu obyvatel a pozici na globu :mrgreen: Takze ja bych asi zila nejradeji v Americe. Mam zname, co utekli z Kanady. Jinak neporadim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.2.12 20:38

Ja ziju v Anglii a taky se nam tu zustavat nechce. Po zkusenostech z UK a z ruznych jinych zemi se rada za par let vratim do CR a uz na tu nasi zemi nebudu nikdy nadavat. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
962
24.2.12 21:14

Premyslime o portugalsku.Ja jsem kadernice a to bych i v cizine chtela delat.Anglicky trosku umim maturovala jsem z nej chlap umi dobre.Mame jedno dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
24.2.12 21:20

Žijeme už 3 roky v Belgii a dobrovolně bych si tento stát nikdy nevybrala. Žila jsem pár let ve Francii a tam to bylo super. Německo a Rakousko nemám ráda, Dánsko není špatný. Ale za u mě vede FRANCIE. Avšak bez znalosti frániny nedoporučuju …

• Citovat
  • Upravit
6263
24.2.12 21:23

My jsme take v UK. Jako ten uplny start je trochu zamotany, ale ja treba problem nemela. Podle me UK neni spatne misto na ziti, jen to tu proste funguje jinak. Take tu nechceme zustat, ale me se teda styskat bude. Zalezi take na oblasti, ve ktere se ocitnes, u nas je to bezva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
24.2.12 21:25

My pred 5 lety odesli s dvema detmi do UK a musim rici,ze po pocatecnim soku,miluji Wales cim dal vice,uz si nedokazu predstavit se vratit do CR,ale jinou zemi v budoucnu nezavrhuji

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
24.2.12 21:25
teredes píše:
My jsme take v UK. Jako ten uplny start je trochu zamotany, ale ja treba problem nemela. Podle me UK neni spatne misto na ziti, jen to tu proste funguje jinak. Take tu nechceme zustat, ale me se teda styskat bude. Zalezi take na oblasti, ve ktere se ocitnes, u nas je to bezva :mrgreen:

U nas to je taky bezva. :mrgreen:
Taky se mi bude styskat, jen CR mi chybi vic. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
24.2.12 21:27
teredes píše:
My jsme take v UK. Jako ten uplny start je trochu zamotany, ale ja treba problem nemela. Podle me UK neni spatne misto na ziti, jen to tu proste funguje jinak. Take tu nechceme zustat, ale me se teda styskat bude. Zalezi take na oblasti, ve ktere se ocitnes, u nas je to bezva :mrgreen:

Tak ted koukam, ze jsme ‚skoro‘ sousedi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
962
24.2.12 21:33

A co tam delate za praci?myslite ze jako kadernice mam sanci se chytnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
24.2.12 21:33

Scarlett a kde jsi? A jak dlouho tu jsi? Me prvni rekneme dva roky take CR chybela vic. Ted uz mi chybi jen dilci veci, jako les, hermelinova pomazanka a moznost odevzdat deti na vikend babicce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.2.12 21:36
teredes píše:
Scarlett a kde jsi? A jak dlouho tu jsi? Me prvni rekneme dva roky take CR chybela vic. Ted uz mi chybi jen dilci veci, jako les, hermelinova pomazanka a moznost odevzdat deti na vikend babicce :mrgreen:

My jsme v Poole. Jsme tu 2,5 roku.
Mne CR doted nechybela, ale jak mam dite, jsem porad doma, tak mi uplne silene chybi kamaradi, pak samozrejme hlidani babicek a celkove ceska povaha. Sednout si jednou za cas do hospody s prateli a bavit se o inteligentnich vecech a ne o tom, kde jsem si koupila nove boty. :mrgreen:
Ale to je asi zase muj problem, ze si tu neumim najit vhodne pratele. :think:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
24.2.12 21:37
Barbora13 píše:
A co tam delate za praci?myslite ze jako kadernice mam sanci se chytnout.

Jsem na materske, nepracuji.
Jako kadernice asi budes mit sanci. Ale musis umet dobre anglicky. Oni jsou tu celkem haklivi, kdyz jim nekdo nerozumi. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max