Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My čekali první, předtím jsme bydleli v chatě:-) stěhovali jsme se až když malej byly tři měsíce, staral se o všechno manžel, já až stěhovala a vybalovala, je to radost, stěhovat se do nového, škoda, že nebylo hotovo dřív, ale stejně je to paráda mít vlastní dům, i když s hypotékou. můžu vaše rozhodnutí jen a jen podpořit.
Nelluško díky
Taky si říkám, že to jsou pěkný starosti. (nebýt tý hypotéky, ale kdo bez ní dneska bydlí) a že se to snad nějak zvládne. T.
no uvidíš taky, jak ti bude, já měla první sice rizikový, ale cítila jsem se absolutně v poho a chodila do práce až do konce a u druhýho vše ok, ale zmáhalo mi to, bylo mi zle a navíc malá na krku. ale jestli plánujete na klíč a manžel je šikulka, bude to ok.
My stavime a do toho jsem otehotnela, kazdej vikend jezdime na stavbu dodelavat veci, pres tyden stavi firma. Bricho neprekazi
Zenska stejne uz ty stavebni prace moc nevytrhne, chce to jen dobreho spolehliveho stavbyvedouciho, abyste tam neotrocili a mohla jsi aspon v klidu porodit. A taky zvazit financni moznosti, pak se nejakou dobu vlastne tahnou dve domacnosti… ![]()
Já se stěhovala měsíc před porodem ![]()
S uklízením po malování mi hodně pomáhala mamka a sestra, nábytek stěhovali chlapi, takže jsem přišla téměř k hotovému, dělala jsem jen práce, u kterých se dalo sedět ![]()
Kdyžtak si na úklid najmi firmu, zabalit a vybalit zvládneš
Závidím to těšení se ![]()
Začali jsme stavět a já byla těhu.Porodila jsem,když nám dělali tesaři krov.Malou občas pohlídali babičky,když byla větší,jinak spala venku v kočárku.Stěhovali jsme se a já byla s druhou dcerkou v 6.týdnu a dalo se to.
Ahojky,taky stavíme,tedy uýř máme postaveno v červnu se chceme stěhovat ale ten finiš uklidit atd a nastěhovat nás ještě čeká
.taky sem se rozhodovala zda druhé dítko do toho chaosu,přiznám se moc se mě dotoho nechtělo ale jelikož první dcerce budou v květnu 3 šly jsme do toho ..zadařilo se jsem v 19tt a stěhovat se budu tak v 8měsíci
z čehož mám hrůzu ale všichni pomůžou..už ted mě uklizení tam +dítko doma zmáhá..ale sem ráda na mimi se těším…stavěli jsme teda všechno od uplného začátku sami..takže náročné
můj názor je že zvládnout se dá vše ,jestli máš po ruce rodinu
na druhou stranu..nás už čeká jen uklid. né ten hroznej okruh běháni na uřadech,stavění,štukovaní..neustálí bordel a hádky..věř nebo ne je to velká zkouška vztahu fakt jo..ikdyž sme si prošli mnohím a dítko už máme. stejně to bylo na nervy..navíc to druhé těhu už není jako první .vše mě bolí a snáším ho podstatně hůř…takže tak. já sem i pro chlapi vyvářela atd takže pořád u plotny a z dítkem stavěli jsme 2roky-ted to budou…no takže tak
je to tšžké rozhodnout se musíš sama ale stavět uplně od začátku a do toho těhu do toho bych já osobně nešla..pokat vám bude stavět firma tak možná..ale je to o povaze atd…
AHA sem blb
ted to čtu budete to mít hned a montovaný..takže doto jdi
já se taky budu stěhovat s pupkem v červnu a termín mám v červenci..strach mám nevim co bude do té doby už ted to nesu blbě ale zvládnem to kdfyž jsme to zvládli do těd
..přeju štěstíčko
..tak my stavěli a do toho jsem otěhotněla…malá už je venku a stavíme dál-svépomocí… malá je první, takže zkušenost se starším prckem nemám…
…na stavbě jsem pomáhala-ale jen uklízela a ,,podejpřinespodrž,, …vždy jen tak, jak mi stav dovolil…
…stěhování ve vyšším stupni těhotenství si tak nějak nedokážu představit, ale někdy na začátku ano, pokud nebudeš tahat těžké věci..ale záhul to bude, s tím počítej ![]()
já se stěhovala vlastně s tříměsíčním prckem, byl to slušný tělocvik, ale zase jsem to měla kousek. Ale my se stěhovali do hotovýho, jen pokojíčky jsme dodělávali.
Holky dík. Sice by to mělo být hotový fakt do 3 měsíců a na klíč, ale radši si to nemaluju moc růžově. Budu pak příjemně překvapená
Máme hodný babičky, tak si myslím, že by s případným hlídáním nebyl problém. Navíc obě bydlí tam, kde se chystáme stavět ![]()
tak to je naprostá bomba, můžou pohlídat, povozit a ty budeš v klidu. Je rozumné si to nemalovat, já si to teda malovala a jak píšu, byla už jsem tři měsíce po porodu:-) ale je fakt, že jsem rodila o měsíc dřív. Ale stejně mělo být hotovo mnohem, mnohem dřív, ale to je kuchyně, krb, prostě chce to odhodlání a pevné nervy.
ahoj dceri bude sest let, od predlonska prestavujeme a rekonstruujeme svepomoci rekreacni objekt, a celkem maso, neustale nam neco rozebira(stavi si svoje domy na hrani) slapala do neztvrdlych zakladu, lezla do vapna a dalsi vylomeniny, do toho se honila se psama a skakali do bazenu, to uz bylo fakt nad moje sily a bylo mi jedno co dela, bohuzel babicky mame daleko a maji svuj zivot, dite je nase, tak se snazime jak jen to jde, do toho vseho mam v srpnu termin, jeste ze to mimino lezi v kocare a nikam neleze
zrovna tou dobou budeme pomaloucku dostavovat prizemy a dalsi leto pojedeme podkrovi tak to snad nejak preklepeme ![]()
stehovani s brichem se da, proste si to zabalis a chlap nanosi do auta a preveze, preci se muzete stehovat na etapy.
p.s.:u nas zase nikdo nevi ze jsem tehotna, protoze to by bylo kecu ze stavime a do toho si porizujeme dite, neresim, moje vec.
drzim palce a at se pekne bydli. ![]()
Předem se omlouvám za anonym, ale zatím nikdo z rodiny neví, že se chystáme stavět. Jde o to, že už nějakou dobu v sobě cítím touhu po druhém dítěti. Máme doma už jednoho dvouleťáka. Chtěli bychom se někdy v létě začít snažit o druhé, aby mi navazovala mateřská. Jenže do toho začneme v létě stavět baráček. Chci se zeptat, stavěli jste některá, když jste byly těhu a měly k tomu doma malé dítě? Jde mi i o to, jak pak zvládnout stěhování s bříškem. Domek by měl být postavený za cca 3 měsíce, bude to montovaný nízkoenergetický. Díky za vaše odpovědi a zkušenosti. T.