Bytelný domeček pro dětičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
766
5.11.06 09:56

Bytelný domeček pro dětičky

Maminy
chtěla jsem se vás zeptat jestli nemáte zkušenosti s nějakým bytelným domečkem z plastu nebo dřeva,kam by se vešla dvě dítka aniž by ho zbourala. :roll: Na netu jsem některé vyhledala,ále ty ceny :roll: 8000tis i více.Neměly byste nějaký tip na něco trochu cenově přijatelnějšího?Moc děkuji

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
5.11.06 15:29

Ahojky,

my máme domeček vyrobený podle časopisu. Potřebuješ „jenom“ bednu od televize (čím větší, tím je větší domeček) a ještě jednu, lépe větší než tu první na střechu, barvy, papírovou pásku, lepidlo…
Nejdřív dům bez střechy = „menší“ bedna od TV. Nechá se vcelku. Nakreslíš si okna a dveře dle libosti, my máme domeček průchozí, řezákem se vyříznou otvory, olepí se papírovou páskou, páč ten karton je dutej. My jsme malovali před slepením se střechou.
Ty části, co tvorí víko se použijí na štíty domu a ty větší nesou střechu. střechu manžel slepil a spojil vrutama, vruty se pak vyndali a dirky přelepily páskou.
Nakonec ještě komín, ten v časopise neměli, heč.
A rozměry našeho domu jsou cca 90/65/120cm, střecha je širší. Vejdeme se tam s Kubou oba dva, akorát já sedící. A ačkoliv se to nezdá, tak karton je docela pevnej.
Cena? Kolem 500 Kč, za barvy a papírovou pásku… Jo a ještě je potřeba nadšení a nějakej šikula :D

A tady je fotka :D
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
6.11.06 07:42

Baboon
jejky u vás je někdo moc šikovnej,domeček je nádhernej. :lol: Já nejsem vůbec manuálně zručná,tak leda že by to zkusil náš taťka :wink: .Díky moc za tip

Andynka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vasa
25.9.10 17:40

DOMECEK

treba si tu vyberete cenove jsou na tom docela dobre.
 http://www.domecky.kvalitne.cz/domecky.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí