Byty Ostrava-Dubina

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1441
21.2.23 11:55

Byty Ostrava-Dubina

Ahoj, hledáme byt ke koupi. Bohužel to co jsme měli napříč Ostravou vybrané, je pryč. Asi developerské projekty. Hledáme byt před rekonstrukcí, ale za některé byty ty ceny se nám zdají až příliš vysoké. Proto jsme se začali dívat i na byty na Dubině, ale všichni říkají, že Dubina ne, ale nikdo tam nikdy nežil. Je tady někdo, kdo tam bydlí a mohl by mi napřímit preferovat klady a zápory této oblasti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
952
21.2.23 12:04

Bydlela jsem kousek pred x lety a byla to hruza. Ale je to 20 let. Neverim, ze se to zlepsilo. Betonova dzungle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
21.2.23 12:51

Dubina má své výhody i nevýhody. Je to betonová džungle, špatně se tam parkuje auto, žije tam hodně lidí a ceny bytů rostou nejpomaleji. Ale zase je tam všude blízko, doprava, lékaři, školy, nákupy… vše má člověk u čumáku. Mě by se líbilo na Dubině i to, že člověk skočí na kolo a za chvilku je v Beskydech nebo v Oderských vrších…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 13:37

Třeba základní škola na Dubine des, osobni zkusenost v blizke rodine…za mě tam žijí sociálně slabší lidé… anonym.

• Citovat
  • Upravit
72725
21.2.23 15:05

@Luciiik13 Dubina je feťacka džungle. Nemáš kam jít, nezaparkujes atd.. jsou mnohem lepší čtvrti v Ostravě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8380
21.2.23 15:46

Volila bych jinou část Ostravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.23 15:53

Žiju v Bělském lese (takže hned vedle), znám lidi, co bydlí a vyrostli na Dubině a podle mě je to stejné jako každé jiné sídliště. Za mě lepší než Vítkovice, Přívoz, Zábřeh. Výhodu vidím v blízké poliklinice, je tam středisko volného času, spusta hřišť, do běláku taky kousek. Výhoda jsou školy, školky - nebude se líbit v jedné, dáš ho do jiné.

Záleží, co požaduješ.

• Citovat
  • Upravit
1748
23.2.23 19:49

@Luciiik13 ahoj, bydleli jsme tam rok a pul pred 9lety. Byli jsme sice jeste bez deti, ale uz bych tam bydlet nechtela. V okoli sami bezohledni cigani, divne individua, v tom panelaku pocmarane zdi, clovek mel strach jet do sklepa. Bydleli jsme u Mobelixu, bala jsem se chodit nekde sama. Meli jsme 2 auta a nebylo, kde parkovat. Kolikrat jsme museli nechat auto u mobelixu. Vyhoda, ze je tam hned skolka, skola, lekarna, albert, lidl, zastavky na tramvaj, hriste, je to vsude kousek. Jsem rada, ze jsme se prestehovali do naseho domku na vesnici a deti maji celou zahradu pro sebe a ja s nema nemusim litat po verejnych hristich, kde jsou sami cigani, vse ponicene, pochcane od psu a ozralych lidi. Ale kazdy ma jine moznosti a pozadavky. Kdybych si mela vybrat byt, tak bych volila jinou cast Ostravy, kde to neni panelak na panelaku, ale kde je kousek prirody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24612
23.2.23 20:01

Dubina je takový ostravský Mordor… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 21:47

On tam chce někdo dobrovolne zit?

• načítám...