Bývalý mně obtěžuje

Anonymní
5.9.17 13:33

Bývalý mně obtěžuje

Ahoj, bývalý mně neustále píše SMS - jako že jde o dítě (o to se už přes rok soudíme) ale občas napíše i něco jen mně…No už jsem se byla radit v bílém kruhu - tam řekli že dokud nezačne vyhrožovat tak nemůžu nic dělat - na chvíli to omezil…ale ted zas - já to už nějak vydržím, ale on začal neustále psát a volat mojí mámě a nyní i kamrádce (ani jedna mu neodpovídá a neberou me telefon)- a to už mně obtěžuje dvojnásob- ony si pak samozřejmně na to stěžují - co můžu já i ony dělat? Můžu vůbec něco - to aby mně neobtěžoval jsem mu psala mockrát. On mně už jednou i prokazatelně sledoval a jednou si zjišťoval kdy někam jedu…Je to dost nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8095
5.9.17 13:40
@Anonymní píše:
Ahoj, bývalý mně neustále píše SMS - jako že jde o dítě (o to se už přes rok soudíme) ale občas napíše i něco jen mně…No už jsem se byla radit v bílém kruhu - tam řekli že dokud nezačne vyhrožovat tak nemůžu nic dělat - na chvíli to omezil…ale ted zas - já to už nějak vydržím, ale on začal neustále psát a volat mojí mámě a nyní i kamrádce (ani jedna mu neodpovídá a neberou me telefon)- a to už mně obtěžuje dvojnásob- ony si pak samozřejmně na to stěžují - co můžu já i ony dělat? Můžu vůbec něco - to aby mně neobtěžoval jsem mu psala mockrát. On mně už jednou i prokazatelně sledoval a jednou si zjišťoval kdy někam jedu…Je to dost nepříjemné.

Prictí si toho. Popřípadě ho ohlas.nebo mu tim pohroz. http://www.policie.cz/…edovani.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.17 13:47

Musí to být velice nepříjemné. Můžete to archivovat a až toho bude víc, ohlásit jako stalking na policii, ale, jak vám řekli v BKB, moc s tím nenaděláte. Zbývá tedy jen se obrnit, aby vás to neničilo, případně vyměnit si SIM kartu a změnit číslo.

Hlavní je si z toho nedělat nervy. Je to zbraň slabochů a v podstatě jen pípnutí na telefonu, zprávu ani nemusíte číst.

Někdy stalkera odradí nová známost manželky (někdy i jí účelově před ním předstíraná), které se zalekne, případně tato známost mu „domluví“ po chlapsku, ale na některé neplatí ani to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
5.9.17 13:58

Vy se kontaktu bohužel nevyhnete, máte společné dítě, ale vaše máma a kamarádka ho můžou dát do blokovaných čísel, takovou možnost nabízí většina nových telefonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
5.9.17 14:12

Jestli to trvá dlouho, snad by to policie brala jako stalking a šlo by s tim něco dělat a mohli by mu zamezit přiblížit se k tobě na určitý počet metrů. Jak s dítětem nevim, možná mu nechat zakázat styk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.17 10:29

Předem se omlouvám za anonym. Ale napíši svoji zkušenost. A bývalým spolu nejsme tři roky. Obtěžuje me doted. Třeba 20 sms denne, telefonáty -chvíli klid a zase… Na PČR jsem byla několikrát. Když mi v nějakých zprávách vyhrožoval, skoncilo to pouze u přestupku. Obtěžuje i naše spolecne známe, že me třeba někým viděl a kdo to je nebo třeba co dělám, když má na víkend naše spolecne dite. U nás nezabralo nic. OSPOD nás posílal do psychocenttra -k ničemu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna