Lze objednávat z C&A přes internet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
CaA
Ahoj holky,prosím nevíte některá zda jde objednávat přes internet z CaA.??Líbí se mi tam věcipro mimi,ale CaA je pro mě docela z ruky.A na netu žádný katalog nemůžu najít děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, myslím že se to nedá. Taky jsem zkoušela najet na jejich stránky, ale jak píšeš žádný katalog nemají. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
nejsem si jistá, ale asi objednat např. z Německa asi nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se na CaA dívám přímo na jejich německé stránky,nákupní košík tam mají,ale zda to pošlou i do Čech nevím,v němčině tak sběhlá nejsem.Zkus se podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja tam ctu
Bitte beachten Sie: Lieferungen des C&A Online-Shops sind ausschließlich innerhalb Deutschlands möglich.
ale nevim jestli to znamena presne, ze jsou dodavky mozne jen do nemecka??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha
tak asi nic no
nevim,že to neudělaj taky v čechách a nebo,že CaA nemaj víc a ve více městech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věci CA a Hm se dají objednat n mimibazaru od některých maminek které to zboží vozi z německa nebo madarska mají celkem slušné ceny a hezké věci..stačí si tam vyfiltrovat značku a vyjede vám od nich zboží a nekteré maminky mají jak pro dospělé tak pro mimina…
Ja objednávám u tehle paní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
C&A
Zdravím, zkuste www.cunda.de, tam si vyberete. Já většinou objednávám přes mimibazar, akorát je tam kurz o něco vyšší, protože si napočítají i dopravu, takže hledat, kdo má nejnižší kurz. Já si takhle objednávám NEXT a GEORGE a jsem spokojená. Hezký den Marta
- Citovat
- Upravit
Chci se prosím zeptat, lze tedy objednat z těchto stránek či ne?http://www.c-and-a.com/de/de/shop/index.html jestli máte někdo zkušenost, tak děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit