Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Já v caboo nosila do 3,5 měsíců a nikdy jsem takový problém neměla… je možný, že jso dost hubená, ale nějak se mi to nezdá, já to vždycky uvázala a šoupla ty krpužky jako dozadu, malá se začala prověšovat až svojí váhou. Poraď se s fotkou v nosící skupince na FB, většinou dobře poradí
Pěkný den, to se vám prověšují mimča už ve 3,5m?? Kolik váží?? Píší tam do 15kg.
Uvažuji. A Caboo nebo RS šátkem, potřebuji rychle navázat, když je nejhůř. Malé je skoro měsíc a potřebuji v tom kojit
Ahoj holky, prosím má někdo zkušenost
Caboo DXgo nosítko Khaki???děkuji
@Allbii Do 15kg to není určitě. Cca okolo 5kg mimča už to nebylo ono, ani pro mě, jak ta váha mrněte je jen na ramenou. Pro novoše bylo super, pak jsme po 3. měsíci nosili ve Fidella Fly tai. To je fakt v klidu až do 15kg, navázání rychlý, dá se nosit na břiše, zádech i boku. Kdybys chtěla, budu ho prodávat. Mám k němu i tunel na podzim/zimu, šitý na zakázku. Bylo v něm krásně teploučko.
@Dracunculus A myslíš to samé jako já? Já koukala na mall a tam píšou od 6,5 kg do 20 kg. ![]()
@mimi2017 Koukni do mých inzerátů. Mám tam i další příslušenství k nošení, dokonce i krosnu (to nosil manžel už odrostlejší prcky, nosítko nechtěl vzít na milost).
A Caboo sice píšou do více kg, ale reálně to tak bohužel není pohodlné.