Nosítko v zimě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
775
23.9.13 14:06

nosítko v zimě

Ahojte, maminky, využíváte nosítka i v zimě? Malá má 5m a já přemýšlím nad nosítkem Kibi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101464
23.9.13 14:07

@M+M+S Využívám ho asi stejně často jako v jiná roční období, tj. občas, když se mi někam nehodí jet s kočárem, nebo když potřebuju vzít i druhé dítě mám s sebou pouze monokočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.9.13 14:10

Starší jsem nosila skoro pořád, za každého ročního období. Investovala jsem do nosící bundy a i v největším mrazu byla malá teploučká a v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68871
23.9.13 14:10

Jo, loni jsem odnosila pul zimy (litala jsem MHD mezi dvema bytama), bylo to super i v poradne chumelenici, holcicce se to moc libilo. Ale fakt je, ze jsem si usila z kusu flisu tunel a pak jsem teda investovala do poradne nosici bundy. Mam manducu, pro vetsi bych taky uvazovala o Kibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.9.13 14:12
@j.a.n.i1 píše: @M+M+S Využívám ho asi stejně často jako v jiná roční období, tj. občas, když se mi někam nehodí jet s kočárem, nebo když potřebuju vzít i druhé dítě mám s sebou pouze monokočár.

moji starší dceru /3r/ mi nevzali do školky, taže všude chodíme spolu, ona na kole-odrážedle a já s kočárem, ale malé se v kočáru nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.9.13 14:14

Holky a plakali vám v tom dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101464
23.9.13 14:14
@M+M+S píše:
moji starší dceru /3r/ mi nevzali do školky, taže všude chodíme spolu, ona na kole-odrážedle a já s kočárem, ale malé se v kočáru nelíbí

Tak to já mám zas obě děti kočárkové, takže nosím spíš to které už nechce chodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.9.13 14:15

A ještě jedna otázka…mám vel.42-44 :oops:, nemusím se bát skrz nožičky malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68871
23.9.13 14:16

Ne, neplakala, dcera se (doted) nosi moc rada, casto tam i usne. Ale pokud si nejsi jista, daji se nositka za nejaky mensi poplatek pujcit na vyzkouseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68871
23.9.13 14:16

Vzdyt takhle nosi i chlapi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.9.13 14:17
@j.a.n.i1 píše:
Tak to já mám zas obě děti kočárkové, takže nosím spíš to které už nechce chodit…

Ta starší co má 3r řvala a řvala v kočárku od malička. Nemohla jsem s ní nikde, je škoda, že jsemo nosítku se neinformovala dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
23.9.13 14:20
@ugluk píše:
Ne, neplakala, dcera se (doted) nosi moc rada, casto tam i usne. Ale pokud si nejsi jista, daji se nositka za nejaky mensi poplatek pujcit na vyzkouseni.

malá se chce furt nosit, tak ji tahám ale už jaksi nemůžu. Je zvědavá, chce vše vidět, ale chce koukat tak že zádíčka mi leží na břiše. A ty nosítka-tak dítka jsou tam opačně… :nevim: tak vám nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.9.13 14:22

Využívám nosítko pořád. V zimě je to pochopitelně trochu náročnější kvůli oblékání, ale jinak jen samé výhody.

Mám manducu, tenkrát se ještě kibi neprodávalo, jinak bych si koupila zřejmě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.9.13 14:23
@M+M+S píše:
malá se chce furt nosit, tak ji tahám ale už jaksi nemůžu. Je zvědavá, chce vše vidět, ale chce koukat tak že zádíčka mi leží na břiše. A ty nosítka-tak dítka jsou tam opačně… :nevim: tak vám nevím

Buď si zvykne, nebo holt má smůlu. Ale ona je ještě malá, myslím, že dost často by mohla usnout, to kolíbání se mimčům líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
23.9.13 14:23

Dcera mi v nosítku nikdy neplakala, ta byla vyloženě nosící. Syna tolik nenosím, ale když už, tak mrčí, jen když se stojí, jakmile se pohybuju, nebo jsem v MHD, kde to hezky drncá, tak je spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí