Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahojte, maminky, využíváte nosítka i v zimě? Malá má 5m a já přemýšlím nad nosítkem Kibi..
@M+M+S Využívám ho asi stejně často jako v jiná roční období, tj. občas, když se mi někam nehodí jet s kočárem, nebo když potřebuju vzít i druhé dítě mám s sebou pouze monokočár.
Starší jsem nosila skoro pořád, za každého ročního období. Investovala jsem do nosící bundy a i v největším mrazu byla malá teploučká a v pohodě ![]()
Jo, loni jsem odnosila pul zimy (litala jsem MHD mezi dvema bytama), bylo to super i v poradne chumelenici, holcicce se to moc libilo. Ale fakt je, ze jsem si usila z kusu flisu tunel a pak jsem teda investovala do poradne nosici bundy. Mam manducu, pro vetsi bych taky uvazovala o Kibi.
@j.a.n.i1 píše: @M+M+S Využívám ho asi stejně často jako v jiná roční období, tj. občas, když se mi někam nehodí jet s kočárem, nebo když potřebuju vzít i druhé dítě mám s sebou pouze monokočár.
moji starší dceru /3r/ mi nevzali do školky, taže všude chodíme spolu, ona na kole-odrážedle a já s kočárem, ale malé se v kočáru nelíbí
@M+M+S píše:
moji starší dceru /3r/ mi nevzali do školky, taže všude chodíme spolu, ona na kole-odrážedle a já s kočárem, ale malé se v kočáru nelíbí
Tak to já mám zas obě děti kočárkové, takže nosím spíš to které už nechce chodit…
A ještě jedna otázka…mám vel.42-44
, nemusím se bát skrz nožičky malé?
Ne, neplakala, dcera se (doted) nosi moc rada, casto tam i usne. Ale pokud si nejsi jista, daji se nositka za nejaky mensi poplatek pujcit na vyzkouseni.
@j.a.n.i1 píše:
Tak to já mám zas obě děti kočárkové, takže nosím spíš to které už nechce chodit…
Ta starší co má 3r řvala a řvala v kočárku od malička. Nemohla jsem s ní nikde, je škoda, že jsemo nosítku se neinformovala dřív
@ugluk píše:
Ne, neplakala, dcera se (doted) nosi moc rada, casto tam i usne. Ale pokud si nejsi jista, daji se nositka za nejaky mensi poplatek pujcit na vyzkouseni.
malá se chce furt nosit, tak ji tahám ale už jaksi nemůžu. Je zvědavá, chce vše vidět, ale chce koukat tak že zádíčka mi leží na břiše. A ty nosítka-tak dítka jsou tam opačně…
tak vám nevím
Využívám nosítko pořád. V zimě je to pochopitelně trochu náročnější kvůli oblékání, ale jinak jen samé výhody.
Mám manducu, tenkrát se ještě kibi neprodávalo, jinak bych si koupila zřejmě to.
@M+M+S píše:
malá se chce furt nosit, tak ji tahám ale už jaksi nemůžu. Je zvědavá, chce vše vidět, ale chce koukat tak že zádíčka mi leží na břiše. A ty nosítka-tak dítka jsou tam opačně…tak vám nevím
Buď si zvykne, nebo holt má smůlu. Ale ona je ještě malá, myslím, že dost často by mohla usnout, to kolíbání se mimčům líbí.
Dcera mi v nosítku nikdy neplakala, ta byla vyloženě nosící. Syna tolik nenosím, ale když už, tak mrčí, jen když se stojí, jakmile se pohybuju, nebo jsem v MHD, kde to hezky drncá, tak je spokojený.