Ochranná kapsa - MaM nebo Hoppediz

2182
3.9.13 12:57

Ochranná kapsa - MaM nebo Hoppediz

Zdravím,
podzim pomalu začíná a tak přemýšlím nad koupí ochranné kapsy na nosítko. Nosím v Manduce nebo v šátku. Nemůžu se rozhodnou mezi typem MaM Deluxe a Hoppediz 3v1. Jde mi o to, aby kapsa byla dostatečně teplá (i na zimní měsíce) a nepromokavá.
Víc se mi líbí ta od MaM, ale nevím, jak moc je nepromokavá. Je to jen na sníh a lehký deštík, nebo vydrží i slejvák?
Prosím poraďte, ať se rozhoupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30321
3.9.13 13:30

@Eironil já mám doma fleesovou kapsu a v zimě jsem nosila manželovu zimní bundu. Bylo nám dobře oboum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.9.13 13:49

Mam MaM a taky myslim ze to do slejvaku neni…to bych asi fakt spis resila nosici bundou. Ale snih a lehky destik zvladne. Ja byla celkem spokojena. Ja nosila i v mrazech a stacila. Ditko jsem vic prioblekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.9.13 14:02

Já MaM deluxe má a také myslím, že do slejváku nebude a ani mi nepřijde tak extra teplá. Chumelenici i krátkou procházku v dešti ale bez problému vydrží, tak jí zas nechci křivdit. Ale kdybych si měla kupovat novou, tak teď zvolím tuto - http://www.outdoorkids.cz/?…. Loni v zimě jí měla jedna holčina u nás v MC a celkem jsem jí ji záviděla - teplá, nepromokavá a ještě o polovinu levnější..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
3.9.13 14:46

@kacaha Na tu jsem taky koukala, ale právě jsem nevěděla, jestli je dobrá. Takže vypadala dobře naživo? Já se právě zamilovala vzhledově do to MaM, ale zas tato je levnější a jestli by byla i funkčnější…

@Aspera Já právě nemám žádnou takovou bundu, do které bychom se vešli obě a aby to i vypadlo trochu snesitelně :-D

A zmoknul jste s tou MaM někdo? Píšou tam že je to nepromokavé do 5000mm, což mi zas přijde dobré..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.10.13 00:55

Tak já také řeším zateplení na zimu, nosím v Manduce…chtěla jsem původně kapsu, ale nějak si neumím představit, jak na svou zimní bundu zapínám dítě do Manducy…nebo prostě svou bundu nezapnu a pod ni dám děcko v nosítku a přes to kapsu? Se ptám jako magor, ale když si představím svou poměrně mohutnou zimní bundu nebo kabát, tak mi to fakt nějak nesedí :think: Takže nevím, jestli nebude lepší nosící bunda :think: A když, tak jakou? Nechce se mi za to dávat ty horentní sumy, když to bude tak na tuto zimu, počítám, že příští rok už se malá moc nosit chtít nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
15.10.13 06:53

@locika tak si na tu svojí bundu co máš teď nech ušít jen tu vsadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.13 07:18

@locika já ted koukala na ten odkaz od @kacaha, ta nosici kapsa vypadá dobře :think: Bundu na zimu mám volnější, už bych měla pomalu zkusit, jestli se do ní vejdeme oba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.10.13 08:02

@ivana-domca já si tuhle taky minulý týden pořídila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.13 08:07

@milai a jaká je? Je opravdu tak dobrá? Já mám celkově ráda outdorové věci, jak oblečení, tak boty, je to pohodlnější a vzdusnejsi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
15.10.13 08:12

@ivana-domca Malá je v tom jako v pokojíčku, je jí teplo, jen když chce koukat, má sundanou kapucu a v tom případě je lepší dát prckovi kuklu kvůli krku, já jsem spokojená, nepromokne, to jsme už zkoušeli, jen nevím, jak to bude v mrazech…teď když bylo před pár dny chladněji, měla v šátku jen dupačky, body a na to nějaké triko s dlouhým rukávem, ponožky a čepici a na tom tu kapsu a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.10.13 09:55
@Tuco píše:
@locika tak si na tu svojí bundu co máš teď nech ušít jen tu vsadku.

To je taky možnost..jen nevím, kdo by mi to ušil :think: Ale pokud nic jiného nevymyslím, tak to tak asi vyřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.10.13 09:57
@ivana-domca píše:
@locika já ted koukala na ten odkaz od @kacaha, ta nosici kapsa vypadá dobře :think: Bundu na zimu mám volnější, už bych měla pomalu zkusit, jestli se do ní vejdeme oba :think:

Na tu jsem narazila už než jsem napsala sem, taky se mi dost líbí…jen právě nevím, jak pak s tou mojí bundou…obléct si ji, zapnout a na to dát manducu s děckem a přes to kapsu? Nebo dát na sebe manducu s děckem, přes to kapsu a pak až si obléct bundu a nechat rozeplou? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
15.10.13 10:21

@locika já mám šátek takže u nás připadá pouze verze navazat na sebe a přes nás dát bundu, jestli ji zapnu to netuším, musím vyzkoušet a i kdyby ne, tak mě snad prozatím dostatečně zakreje dítko v kapse na břiše, příští rok snad už snese kočár :nevim: Je hezké to nošení, ale záda mám bohužel jen jedny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
15.10.13 16:50

Tak my nakonec pořídili tu Mam Deluxe a jsem max spokojená :-) Přežila i slejvák i 2 stupně na třítisícvce v Rakousku :-) Malá byla jen v bodýnku, tepláčkách a návlekách na nožky s botkama Na hlavě kuklu Manymonth.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí