Délka šátku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
101
28.8.13 08:14

délka šátku

Ahoj maminky, chtěla bych poradit jak dlouhý šátek pro 7.měs miminko vážící 10kg. A také jsem se chtěla zeptat, jak nejdíl se doporučuje dítko nosit, myslím jestli hodinu 2…atd. Uvítám všechny rady děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81475
28.8.13 08:19

Spíšš záleží na tvých proporcích, než na miminu. Velikost dítěte délku malinko ovlivní, ale ne zas tak moc. D0lka stanovená nikde neni. U 7m dítěte bych už skoro řekla tolik, kolik uneseš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.13 09:17

Moje malá má osum kilo, já cca. konfenkční vel. 38 -40 šátek mám 4,6 m a stačí. NOsit hodlám dokud malou unesu. Zatím nosím na břichu - ve dvojitém kříži, případně kříž s kapsou vevnitř.
U nás je to tak, že se dá nosit max dvě hodiny, pak už potřebuje trochu protáhnout, narovnat…ale pak se nechá znovu navázat zas tak na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.1.17 00:28

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, jakou mám zvolit délku šátku, když mám konfekční velikost 36, někdy 38, většinou prostě S :) výšku 170cm a hodlám šátkovat od narození :) mám vyhlídnutý šátek little frog, ale nejsem si jistá, jestli zvolit 4,2 nebo 4,6m. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
4.1.17 00:36
@dickys píše:
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo poradit, jakou mám zvolit délku šátku, když mám konfekční velikost 36, někdy 38, většinou prostě S :) výšku 170cm a hodlám šátkovat od narození :) mám vyhlídnutý šátek little frog, ale nejsem si jistá, jestli zvolit 4,2 nebo 4,6m. Děkuji

4,6- uvazete s nim všechno. Ta 4,2 by mela u některých uvazu sve limity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
4.1.17 01:27

@dickys jako začátečník bych si asi vybrala ten delší, ale i ten kratší by měl být dostatečný. Mám o číslo větší velikost a s šátkem dlouhým 4,7m jsem třeba kříž s kapsou vázala s tříměsíčním dítkem skoro na cípech. Teď s dvouleťákem ten úvaz zavážu na cípech s šátkem dlouhým 4,2m :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.1.17 10:45
@Shaari90 píše:
@dickys A budeš dítě nosit jenom ty? Já jsem ráda, že mám trochu delší šátek, protože si ho občas půjčuje i chlap ;)

spíš to vypadá, že se šátkem budu manipulovat jenom já, přítel si možná pak pořídí spíš nosítko, ale to zase nechci já :)

vezmu si teda radši ten delší, kdyžtak budu trochu vlát no :D děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko