Nosítko v zimě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68961
23.9.13 14:25

Ergonomicka nositka ti nikdy polohu jeji zada na tvem brise nikdy neumozni, to dite by tam bylo neprirozene a jen viselo za rozkrok. neco zcela jineho je, kdyz ji nosis na ruce v klubicku celem dopredu, to ma spravne prohnuta zada, ale aby je mela takto prohnuta v nositku, nutne musi byt celem k tobe (at uz vpredu nebo vzadu). Existuji samozrejme i neergonomicka nositka-klokanky, ale to je tak leda o zniceni detskych zad, to nezkousej ;) Kazdopadne opravdu pokud si nejsi jista, zkus si nejake nositko pujcit, v Praze ci Brne to jde urcite osobne, ale po cele CR by to melo jit normalne postou. Akorat nevim, jestli pujcuji primo Kibi, vim, ze takhle funguji napr. znacky Ergo nebo Manduca. Ale ono je to hodne podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malinada
23.9.13 14:26

Ano, v zimě nosím hodně často, většinou mám celkem problém odhadnout oblečení do kočáru, pod bundu/nosící kapsu ne 8)
Děti mi v šátku/nosítku řvaly občas, tak cca do těch 5 měsíců, pak nastal zlom a začlo se jim to líbit.
V teploučku u maminky když je kolem zima spávají krásně.

Mně osobně stačí zimní nosicí kapsa MaM, jen pokud fakt fouká, tak se můžou okraje bundy odfoukávat do stran. Vánice řeším deštníkem.

• Citovat
  • Upravit
3339
23.9.13 14:39

@M+M+S v zimě jsem skoro nevytáhla kočárek ze sklepa. Bylo to mnohem pohodlnější řešení než se prodárat sněhem a břečkami a být věčně zaprasená od nakládání kočárku do tramvaje a pod. Nemuela jsem řešit synkovo oblékání, byl na lehko, jen návleky na nohy a kluklu navíc. Mám nosící vsadku do mikiny a softshellovou bundu, co jsem si šila, tak nám bylo oběma vždycky krásně teplo.
Chce to pořádné neklouzavé pevné boty a tu nosící kapsu nebo vsadku do bundy, to jde snadno ušít doma nebo koupit třeba na fleru.
Synek občas plakal, ale jen z hladu, únavy nebo že se už chtěl protáhnout. Trvalo mu asi týden, než si na nošení zvyknul, ale pak už to miloval. Kočárkový nebyl nikdy.
Jinak ono to dítě vidí hezky do stran a jak neví, že by mohlo vidět i dopředu, tak obvykle neprotestuje. A později se dá nosit na zádech, kde Ti vidí přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101645
23.9.13 14:41

Tak na moje občasné nošení je nosící bunda zbytečná, kor když z dob dospívání vlastním bundu o cca 2 čísla větší, tam se vejdu i s podnájemníkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
23.9.13 14:51

Ja zadnou softshellku nevlastnila, no a vzhledem k tomu, ze se dceri takhle pekne na podzim vyklubal prvni zoubek a kojici matka ho objevila jako prvni… :lol: tak jsem si proste misto novych satu vybrala za hrisne tri litry nosici softshellku od Angel wings a miluju ji natolik, ze ji nosim furt i bez ditete :mrgreen: Chlap skripel zubama, slibila jsem mu, ze az odnosim, tak ji jeste za slusnou cenu prodam, no ale uz ji nedam, je tak genialne strizena, ze kdyz nemam na sobe dite, ubira mi tak pet kilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
23.9.13 15:42

Ja osobne mam Kibi, nosim denne, v zime jsem jeste Kibi nemela, nosila jsem v satku pod bundou, to se diteti moc nelibilo, ale jak uz se tu psalo, po pul roce zlom a uz si to uziva.
V zime i ted nosim bundy meho manzela, uvazuji o usiti vlozne vsadky na zip, do spec. nosici bundy jsem nechtela investovat, jsou predrazene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.9.13 17:21
@M+M+S píše:
Ahojte, maminky, využíváte nosítka i v zimě? Malá má 5m a já přemýšlím nad nosítkem Kibi..

Využívám, když je potřeba, stejně jako v jiné roční období. Nechala jsem si ušít vsadku, takovou kapsu na moji zimní bundu, aby nám nebyla kosa :) Návod jsem našla na nosenideti.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
16.6.16 10:41

Holky nemáte některá fotku jak nosíte mimča v nosítku v zimě? Nedovedu si to představit…to moje mimi v zimě bude mít 7.měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
9.10.16 21:35

Co prosím oblékáte miminu když je nosite tedka na podzim a později v zimě a jeste neumím si představit tu kapsu na bundu, šít umím ale potřebovala bych to vidět můžete dát foto? Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí