Jaký vám chutná čaj?

99
2.11.25 15:46

Čaj- jaký vám chutná? (Čajomilky sem! :-))

Ahoj holky, tak mě napadla taková otázka do sychravého dne. U nás doma všichni ode mě a manžela po dceru (11) a syna (8) naprosto milujeme kvalitní čaje.

Já nejvíc zbožňuju bílý pu-erh a earl grey, ráno matchu, manžel se může utlouct po kvalitním pu-erhu, uzených čajích a gunpowderu a děti si ujíždí na lehce medem oslazeném Assamu a neslazené senche/banche.

Jaké čaje kupujete a milujete vy? Jste taky čajomilci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18018
2.11.25 16:16

Earl grey a gunpowder
z bylinkovych matovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
2.11.25 16:18

@Clementa Čaje mám ráda, ale nebudu se označovat za milovníka.😁 Doporučuji tuto značku TEAHOUSE EXCLUSIVES a příchuť třeba BYLINKY A MED, teď jsme koupili od této značko asi 3 druhy černých a nemá chybu ani jeden, vyzkoušený máme i mátový a zelený. Nikdy nás tato značka nezklamala, je silná a plná chutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
2.11.25 16:24

Jedině černý, dva cukry a hodně mlíka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6301
2.11.25 16:26

Earl grey s mliekom a lipovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.11.25 16:26

@Pitřice Jaký černý máš nejradši? Jinak cukr a mléko je moje neřest u earl greye :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1494
2.11.25 16:33

Rooibos, černý s bergamotem, černý s medem a citronem, bylinkové… heřmánek, máta, meduňka, lípa, černý bez, kopřiva, šalvěj…
Značky Basilur, ahmad, leros

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5245
2.11.25 16:41

Ja mam rada kvetinove caje a nejradsi mam vonave kvetinove oolongy a cervene caje. Nedavno jsem ale ochutnala par vzorku gaba caju a ted zvazuju si je koupit domu. Nekolik sheng puerhu jsem mela taky a taky mi moc chutnaly. Do cajovnickeho sveta teprve pronikam, ale moc me bavi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9144
2.11.25 16:58

Kupuji si sypaný Pu erh čaj v čajovně. Nebo mám ráda úplně obyčejné ovocné louhovací sáčky. Ale jen lesní směs nebo prostě něco takového - malinu.
Do čaje si běžně dávám jen citron. Úplně stačí. Nemám ráda sladkou chuť čaje. Výjimka je, pokud cítím, že nějaký zmetek bacilový se pokouší o souboj, tak si tam dám med od známého. Tak ten med v něm přetrpím, ale nepochutnám si, protože tam vadí ta nasládlá chuť.
Můj muž pije jen černý pigi. Dává si třtinový cukr a bez citronu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4936
2.11.25 17:10

Ráno k snídani earl grey a pak v práci šálek zeleného a šálek máty. To je moje oblíbené kombo :)
Občas si udělám i roibos anebo jablečný z čerstvých jablek a skořice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
2.11.25 17:12

@Clementa Earl grey mi nechutná. Černé mám ráda všechny, oblíbenou značku nemám :) Čaj nepiju jinak než s mlékem, jen když jsem nemocná tak citron a med ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
2.11.25 17:32
@Clementa píše: Více

Momentálně je můj favorit Roibos Caramel, s trochou medu, nebo javorového sirupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
2.11.25 17:38

Chai tea je moje srdcovka. Dělám si ho i doma, ale v čajovně stojí za to. Hezky s mlékem a s medem.
Ze značek mi docela chutná Yogi tea, když potřebuju jen sáček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
2.11.25 17:55

Jasmínový. :srdce: Mléko do čaje bych nemohla, ale černý s medem a citronem mi taky chutná. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
2.11.25 19:54

Cerny Tetleys, ten u nas jede fest. Citron, nekdy i s medem…mnamka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie