Calibrum Mami v I. trimestru?

5868
19.3.12 15:53

calibrum mami v I.trimestru ?

Ahoj, mám dotaz, od 5 tt těhotenství užívám Calibrum mami (toto mi doporučily slečny v lékárně, když jsem chtěla vitamíny pro těhotné ) a dnes (to jsem 12 tt) jsem se na netu dočetla, že se doporučuje až v 2 a 3 trimestru, tak teď nevím, zda jsem miminku nijak neublížila či ho o něco neochudila?? Nemáte o tom někdo nějaké větší info? Díky předem …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
19.3.12 16:03

Já jsem první trimestr brala ten Calibrum babyplan - modré balení a až potom calibrum mami-je pro 2. a 3.trimestr a při kojení.
Tak být tebou si tyhle schovám a koupím ten babyplan :palec: Mami využiješ pak později

• Citovat
  • Upravit
16906
19.3.12 16:10

Dnes jsi 12tt, vstupuješ do 2.trimestru, tak bych to neřešila, brala bych dál. Jsou tam vitamíny. podle mě miminu ublížit nemůžou. Kdybys nebrala nic, taky by se nic nestalo. Je to jen lapač peněz :) Ale babyplan mám doma taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
19.3.12 16:20

no mi vitamíny přímo doporučila mudr, že jde hlavně o jod, když nejím aspoň 2 x týdně mořské ryby … prakticky jsem ho brala 7 týdnů...... je tam nějakých vitamínů více nebo méně než v baby plánu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
19.3.12 16:30

Nejsem si jistá jak Calibrum, ale já jsem brala Femibion a tam je rozdíl v dávce kyseliny listové. V prvním trimestru se má brát vyšší dávka a v tabletách od dalšího trimestru je dávka nižší. Určitě jsi mimí o nic neochudila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.3.12 17:19

Pardon, až teď koukám, že jsi 12tt., tak to ber dál ten co bereš.
Co jsem koukala na netu na složení obého, tak v těch mami je mnohem víc vitamínů, jinak jsou stejné.V babyplan je více vit.E o 20mg v jedné tabletě.

• Citovat
  • Upravit
5868
19.3.12 18:31

díky moc za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat