Calleto

9.7.18 13:00

Calleto

Zdravím, dnes jsem byla návštívit svoji gynekoložku s tím, že bych chtěla vyměnit HA. 3 roky jsem užívala vaginální kroužek Nuvaring, ale poslední půl rok jsem sledovala, že se dostavuji vedlejší účinky (migrény, deprese a přivítání) proto mi tedy dnes napsala Calleto. Máte někdo s touto HA zkušenosti? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
67
11.7.18 20:52

Calleto

@blablabla54
Ahoj,tak mě ji napsala gynekolozka taky,cekam na 1.den menstruace.10let jsem nic nejedla,nebo jsem docela proti anti…ale moje stavy před menstruaci-Škoda mluvit???? hrozné stavy,ale ne bolesti,spis uzkost atd…tady ta anti prý tomu všemu zabrání,tak jsem zvědavá.A Ty už to jis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 12:45

@Thebestof
Ahoj, tak dneska je to týden co jí zobu :D chuť na sex se mi zatím nevrátila, ale pociťuji, že jsem hubenější..na váze to nejde moc poznat, ale vzhledově je ten rozdíl celkem velký :) uvidíme, jak to bude s první menstruací, jestli se obejde bez depresí a tak. takže jsem zatím moc spokojená :srdce: co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
29.7.25 12:50

Zdravím! Dnes je ten den kdy si mám poprvé vzít HA calleto, moje gynekoložka mi řekla, že calleto zlepšuje akné po pár měsících. Chtěla bych se zeptat, jestli to někdo používá delší dobu a vidí změny na pleti… Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí