Prasklý kondom, Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.18 11:16

Prasklý kondom, postinor?

Prosím anononym. Vim, ze zarucit mi nikdo nic nemůže, ptam se, ale na nazor. Vzali by jste postinor nebo ne? Vcera nam praskl kondom 7.den cyklu. Menstruaci mam pravidelnou cyklus 28- 30 dni. Těhotenství by bylo momentálně nežádoucí. Co se týče postinoru, obavam se nežádoucích účinků- špatně snáším i normální antikoncepci, proto ji neuzivam.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
8.7.18 11:19

Ano, vzala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.7.18 11:21

Jednou se mě to stálo také (praskl kondom) …je to už hodně let zpátky ,dojela jsem si na pohotovost pro prasek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19980
8.7.18 11:48

Ano vzala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1646
8.7.18 11:52

Vzala. Pokuď mimí nechcete, tak se má užít co nejdřív po styku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.7.18 12:19

Vzala, ale do 12ti hodin po sexu. Vim, zw tam pisou do 72 hodin, ale mělo by to byt co nejdrive… každou hodinu pak klesá účinek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
8.7.18 12:20

BTW: medikamentozne vedeny potrat je pak 200× horsi, nez jeden postinor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.19 14:32

Escapelle = Posrinor

Ahoj, tuhle středu jsem s přítelem měla pohlavní styk, prasknul nám kondom, tak jsem si pro jistotu došla do lékárny pro escapelle a vzala jsem si ho 37 hodin po sexu, je možnost ze jsem těhotná? Na menstruaci čekám, mám ji dostat za dva týdny. Děkuju za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
4627
5.5.19 07:04
@Anonymní píše:
Ahoj, tuhle středu jsem s přítelem měla pohlavní styk, prasknul nám kondom, tak jsem si pro jistotu došla do lékárny pro escapelle a vzala jsem si ho 37 hodin po sexu, je možnost ze jsem těhotná? Na menstruaci čekám, mám ji dostat za dva týdny. Děkuju za odpovědi

Ahoj, no, mala šance tam je. Vzhledem k tomu, ze cekas ms za 14 dni a escapelle sis vzala az za 37 hodin, mala šance je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.19 12:59

@Tiffany1 menstruaci ještě mít nemám, a krvácím, je to jak slaboulinka menstruace, mám nafouklé bříško a trošku me bolí podbřišek :(

• Citovat
  • Upravit
4627
8.5.19 22:46

To je normalni. To ti rozhodil cyklus ten escapelle… bud vklidu. To bude ok. Za 14 dni bych si udelala pro jistotu test. Ale myslim, ze muzes byt vklidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí