Antikoncepce, menstruace, těhotenství, co teď?

2
6.7.18 16:54

Antikoncepce, menstruace, těhotenství, co teď?

Dobrý den,
přišla jsem se sem poradit a doufám, že mi zlepšíte den. :nevim:
12.6. jsem si zapomněla vzít antikoncepci -byl to 2.týden braní- a ten den jsme měli s přítelem sex. Druhý den, co jsem si všimla, že jsem si jí nezvala, jsem si pročetla příbalový letáček a vzala si opomenutou tabletu a večer i tu, co beru normálně.
2 týdny na to jsem měla mít menstruaci, bolesti břicha a všechno okolo začalo normálně jako pokaždé ve čtvrtek a v neděli to skončilo, jenom místo krve jsem pouze špinila.
Nevíte, co by to mohlo znamenat? Napadlo mě, že by to mohlo být zeslabené krvácení po užívání antikoncepce, nebo možná ty dva prášky na ráz jak jsem užila. :( ?
Předem vám moc děkuju za přispění. :(

Příspěvek upraven 06.07.18 v 16:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65053
6.7.18 16:56

Všichni chápou, ale nikdo z nás není věštec. Jedině těhotenský test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.7.18 17:18

@Ueud to, že jsi užila jeden prášek dodatečně v 2. Týdnu určitě neovlivnilo sílu menstruace. Někdo při antikoncepci má opravdu velmi slabé krvácení z vysazení. Nicméně žádná antikoncepce není 100% i když se užívá správně… Takže test ať máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65053
6.7.18 17:25
@Prtulak píše:
@Ueud to, že jsi užila jeden prášek dodatečně v 2. Týdnu určitě neovlivnilo sílu menstruace. Někdo při antikoncepci má opravdu velmi slabé krvácení z vysazení. Nicméně žádná antikoncepce není 100% i když se užívá správně… Takže test ať máš klid.

já pochopila, že slabší menstruace může být celkově kvůli antikoncepci, ne kvůli jednotlivým práškům. Někdo to tak má. A zapomenutá tabletka klidně může způsobit otěhotnění, ale to tady nikdo nepozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.7.18 17:53

@vokishka přesně tak! Jen jestli bylo dobře pochopeno termín „z vysazení“ mám na mysli „pseudomenstruaci“, která nastává z přerušení užívání antikoncepce… Každý měsíc… Zkrátka tomu říkáme menstruace, ale je to vlastně krvácení z důvodu, že jsme přerušily užívání hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65053
6.7.18 17:55

@Prtulak to je mi jasný. Ale podstata je, že to nikdo prostě nepozná, dokud si neudělá test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.7.18 18:05

@Ueud Z těch dvou prášků to nebude. A co teď? Co třeba test? Jasnovidci nejsme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
6.7.18 20:55

@vokishka ano ano :) s tím souhlasíme asi všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie