Injekce proti ms,problémová ms

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.7.18 22:05

Injekce proti ms,problémová ms

Dobrý den, jsem tu nová, ale chci se zeptat je mi 17..menstruaci tedy už nějakou dobu mám a mám ji docela silnou, dlouhou, nepravidelnou a hlavně první dny hrozně bolestivou až se mi chce zvracet a je mi zle..slyšela jsem že hodně holek má DepoProveru nebo nevím jak se to jmenuje ale chodí každé tri měsíce a nemají to a jsou i chráněné..tak se chci zeptat zkušenosti :oops: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
4.7.18 22:19
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem tu nová, ale chci se zeptat je mi 17..menstruaci tedy už nějakou dobu mám a mám ji docela silnou, dlouhou, nepravidelnou a hlavně první dny hrozně bolestivou až se mi chce zvracet a je mi zle..slyšela jsem že hodně holek má DepoProveru nebo nevím jak se to jmenuje ale chodí každé tri měsíce a nemají to a jsou i chráněné..tak se chci zeptat zkušenosti :oops: :think:

Rozhodně ne!!hrozně svinstvo do těla…ms jsem po injekci měla celý rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
4.7.18 22:20

Depo provera není vhodná pro mladé ženy, může způsobit řídnutí kostí a po vysazení můžeš mít problém otěhotnět. Já když jsem měla bolestivou MS jako mladá, tak mi hodně pomohly tobolky Pupalky. Re

• Citovat
  • Upravit
6499
4.7.18 23:49

Zlepší se to časem, po porodu. Zkus hořčík v období menstruace, pomáhá na křeče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
5.7.18 07:21

A pit rebrickovy caj. V druhe fazi cyklu a pres celou menstruaci. Tlumi krece a bolesti, tlumi i krvaceni. Piju ho prvni dny silne menstruace a pomaha.
Na hormony zapomen, si mlada, hormonalni system se potrebuje doladit. Hormony to jen zakryji a budes to resit pozdeji s vetsimi nasledky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1