HA nebo tělísko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.18 22:30

HA nebo tělísko?

Ahoj, je mi 17 let, mám přítele už nějaký ten pátek. Chtěla jsem se zeptat, je lepší zavést tělísko, nebo HA? Probírame to s mamkou, a nejsme si ani jedny jisté. HA už mám předepsané, ale teď nám známé kamarádky začaly říkat, že je tělísko lepší. Tak nevíme, a jsme na rozpacích, co podle vás? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
2.7.18 22:35

Neptej se na to kamaradek, ale doktora. Sla bych do teliska, jsi mladounka, pokud do 5 let neplanujete dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.18 22:38

@Azeretereza určitě neplánujeme. Už mám HA i u sebe, ale dozvěděly jsme se o tom až teď, a nejsme si moc jisté. Už jsem si o tělísku přečetla plno článků, ale nedokázala jsem posoudit, jestli je to lepší než HA, nebo ne. :?

• Citovat
  • Upravit
3819
2.7.18 22:43

Pro mladou holku, ktera jeste nerodila, radsi HA… to ti rekne vetsina gyndaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.7.18 22:47
@Agrion píše:
Pro mladou holku, ktera jeste nerodila, radsi HA… to ti rekne vetsina gyndaru.

Nevim, jestli to neni kec, ale je snad nejaky novy i pro nerodicky. To mi rikala znama z byvaly prace, bylo ji 21, ze si ho nechavala zavest. Ze nemuze mit HA. A ze prej pro „starsi“ nerodicky (cca 20-30) to nedoporucujou proto, ze je to prave na tech pet let, tak kdyby nahodou zacala tikat, aby nemusela cekat. Ale nevim co je na tom pravdy, taky jsem se divila, ze ji to doktor dal, kdyz jeste nerodila. Tak jsem myslela, ze je to nejaka novinka. Ja beru HA iks let, nad nicim jinym jsem nepremyslela, ale kdybych si mohla treba v 17 zvolit, jestli telisko, jdu do toho. Preci jen clovek nemusi porad myslet na pilulky a podobne. Ja jsem si zvykla, neresim to, proste je to ritual pred spanim, ale pro nekoho to muze byt problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.7.18 22:49
@Anonymní píše:
@Azeretereza určitě neplánujeme. Už mám HA i u sebe, ale dozvěděly jsme se o tom až teď, a nejsme si moc jisté. Už jsem si o tělísku přečetla plno článků, ale nedokázala jsem posoudit, jestli je to lepší než HA, nebo ne. :?

Tak se zeptej doktora. Jestli je mozny ho zavest, i kdyz jsi jeste nerodila. Zeptej se ho i na klady a zapory a pak se rozhodni. Ale pokud uz mas HA u sebe, tak bych to neresila, pokud nemas problem se zapominanim, pak je to asi prast jak uhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.7.18 07:58

@Azeretereza dobře, děkuji moc se :palec: já jen že slyšela, že i díky tělísku potom nemusí být MS, což mi přijde jako také super výhoda :D :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.7.18 08:02

za mě je lepší asi HA - ale pokud ji budeš umět brát správně..Já začínala na HA a tělísko jsem si dala až po porodu..
Pokud jsi ale zapomnětlivá a " nezodpovědná " protože k brání HA je třeba určitá dávka zodpovědnosti - aby neselhala..pak jdi do tělíska..už je i pro nerodící..( ale zase nemusí ti sednout a vyhodíš zbytečně xtisíc )

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.7.18 08:03
@Anonymní píše:
@Azeretereza dobře, děkuji moc se :palec: já jen že slyšela, že i díky tělísku potom nemusí být MS, což mi přijde jako také super výhoda :D :think: :palec:

když budeš brát HA bez pauzy taky nemusí být MS..Některé to tak dělají, že berou tři měsíce v kuse, nemají ms a pak před další krabičkou si jednu ms na pročištění pustí a pak jedou zase v kuse bez ms

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.7.18 08:13

@smurfka dobře, děkuji moc za radu! :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7188
3.7.18 15:12
@Anonymní píše:
@Azeretereza dobře, děkuji moc se :palec: já jen že slyšela, že i díky tělísku potom nemusí být MS, což mi přijde jako také super výhoda :D :think: :palec:

Taky to tak delam. Vetsinou tak tri-ctyri platicka spojim a behem ty doby MS nemam. Sama poznas, kdy uz to telo neudrzi - zacnes spinit, pak je nutny hned vysadit, udelat pauzu a zase od znova. Ale opet - porad se s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí