Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevíte prosím někdo, zda vadí že jsem spotřebovala celé jedno platíčko a z druhého jsem si vzala dvě pilulky abych oddálila menstruaci o dva dny? V příbalovém letáku píšou Nikdy neprodlužovat, ale uz nepíšou proč
Má nějaký vliv i když beru například dvě plata bez pauzy?
Řekla bych, že vadí. Kdysi jsem s HA taky občas dělala takové blbiny, až mi jednou lékařka vysvětlila, že takhle to dělat nelze. Že pokud potřebuju oddálit MS třeba kvůli dovolené, tak mám bez přestávky dvě platíčka, ale tohle prostě ne, nějaký den sem, den tam.
@Anne87 píše: Řekla bych, že vadí. Kdysi jsem s HA taky občas dělala takové blbiny, až mi jednou lékařka vysvětlila, že takhle to dělat nelze. Že pokud potřebuju oddálit MS třeba kvůli dovolené, tak mám bez přestávky dvě platíčka, ale tohle prostě ne, nějaký den sem, den tam.
mně řekl doktor, že to můžu brát, dokud to „funguje“ (někdo stejně dostane menstruaci po pár nových tabletkách), dělám to tak běžně.
@vokishka píše:
mně řekl doktor, že to můžu brát, dokud to „funguje“ (někdo stejně dostane menstruaci po pár nových tabletkách), dělám to tak běžně.
Mě ti doktoři nepřestávají udivovat.
Ono hlavně poznáš, že nefunguje, až budeš mít // na testu.
Což se může po letech stát i při běžném užívání, natož při jakýchkoli hormonálních experimentech. A nebo opak, že…