Špatné užívání antikoncepce

1
2.7.18 18:29

špatné užívání antikoncepce

Nevíte prosím někdo, zda vadí že jsem spotřebovala celé jedno platíčko a z druhého jsem si vzala dvě pilulky abych oddálila menstruaci o dva dny? V příbalovém letáku píšou Nikdy neprodlužovat, ale uz nepíšou proč :) Má nějaký vliv i když beru například dvě plata bez pauzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
2.7.18 18:31

Nikdy neprodlužovat pauzu mezi platíčky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
2.7.18 18:37

@willfikus Jak se jmenuje? Ta věta musí nějak pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.7.18 18:56

Řekla bych, že vadí. Kdysi jsem s HA taky občas dělala takové blbiny, až mi jednou lékařka vysvětlila, že takhle to dělat nelze. Že pokud potřebuju oddálit MS třeba kvůli dovolené, tak mám bez přestávky dvě platíčka, ale tohle prostě ne, nějaký den sem, den tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65279
3.7.18 17:37
@Anne87 píše: Řekla bych, že vadí. Kdysi jsem s HA taky občas dělala takové blbiny, až mi jednou lékařka vysvětlila, že takhle to dělat nelze. Že pokud potřebuju oddálit MS třeba kvůli dovolené, tak mám bez přestávky dvě platíčka, ale tohle prostě ne, nějaký den sem, den tam.

mně řekl doktor, že to můžu brát, dokud to „funguje“ (někdo stejně dostane menstruaci po pár nových tabletkách), dělám to tak běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.7.18 22:55
@vokishka píše:
mně řekl doktor, že to můžu brát, dokud to „funguje“ (někdo stejně dostane menstruaci po pár nových tabletkách), dělám to tak běžně.

Mě ti doktoři nepřestávají udivovat. :roll: Ono hlavně poznáš, že nefunguje, až budeš mít // na testu. :lol: Což se může po letech stát i při běžném užívání, natož při jakýchkoli hormonálních experimentech. A nebo opak, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí